26 / 08 / 2024

Abdullahağa vakfı arsa ihalesi

Abdullahağa vakfı arsa ihalesi

Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait olan, İstanbul Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi'nde bulunan taşınmaz, İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel yapılmak üzere inşaat yapım karşılığı 13 Nisan'da ihale ediliyor.

Belediyeler Sakarya ve Yozgat’ta 22 adet arsa, arazi ve iş yeri satıyor!  

Sakarya  ve Yozgat Belediyesi toplam 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa, tarla ve iş yerinde niteliğindeki gayrimenkullerin fiyatı 1 milyon TL’den başlıyor. İşte ayrıntılar…

Vakıflar, Başakşehir İkitelli'deki arsayı villa, konut ve dükkan yapımı için ihaleye çıkardı: 1.1 milyar TL bedelle!

İstanbul Başakşehir’de Silahtar Abdullah Ağa Bin Abdulkerim Vakfı adına kayıtlı yaklaşık 30 dönümlük arsada Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından kat karşılığı lüks konut ve villalar inşa  ettirilecek. Arsa, 1.1 milyar TL tahmini bedel ile ihaleye çıkarıldı. 

Pendik Belediyesi'nden satılık konut imarlı arsa! Megakentte taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Pendik Belediye Başkanlığı, Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan tutar 5 taksitle ödenebiliyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan İzmir Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

EBSO Haziran ayı olağan meclis oturumunda konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Büyükşehir'e çağrı yaparak, arsa bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

Milli Emlak'tan Temmuz 2024 müjdesi! 3 şehirde 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çankırı, Kütahya ve Zonguldak'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak. 

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.

Abdullahağa vakfı arsa ihalesi Haberi

Abdullahağa vakfı arsa ihalesi

Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait olan, İstanbul Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi'nde bulunan taşınmaz,  İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel yapılmak üzere inşaat yapım karşılığı 13 Nisan'da kapalı teklif usulüyle kira ve işletilmek üzere satışa çıkarılıyor. Taşınmazın kiralama ve işletme özellikleri;


İli: İstanbul

İlçesi: Üsküdar

Mahallesi: Altunizade

Sokak / Cadde: Aralık Sokak

Ada: 2

Pafta: 201

Yüzölçümü: 17.920 metrekare

Cinsi: Tarla

Vakfı: Abdullah Ağa Vakfı


Muhammen Bedel: 59.942.000,00 TL (Ellidokuzmilyondokuzyüzkırkikibintürklirası) (inşaat yapımına ilişkin işin muhammen ı bedeli)


GEÇİCİ TEMİNAT : 1.798.260,00 TL (Birmilyonyediyüzdoksansekizbinikiyüzaltmıştürklirası) (Bu bedel muhammen bedelin %3 i ’üdür.) '


İHALE TARİH VE SAATİ : 13/04/2015 - 14:00 



TAŞINMAZIN MEVKİSİ : İstanbul İli, Üsküdar ilçesi, Altunizade ı Mahallesi, 201 pafta, 2 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz; E-5 (0-1) karayo- ı luna çok yakın ve Altunizade Köprülü Kavşağı’nın yanında Burhaniye ı...