03 / 05 / 2024

Abdullatif Dilli

Abdullatif Dilli

Adil Emlak Taşımacılık İnşaat Gıda Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Dilli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 'ta kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Türk iş insanı Cengiz Dilli ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman doğdu? İşte Cengiz Dilli ile ilgili merak edilenler...

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Hamas'tan, İsrail'in Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı!

Hamas'ın resmi sözcüsü Abdullatif el-Kanu, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim planlarına karşı direniş çağrısı yaptı.

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raum Denizcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye beeli ile Abdullatif Demir ve Erdem Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatif Çava ve Majıd J.I.A Al-Kuwarı tarafından kuruldu.

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu...

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Sivri dilli bir Sivriada yazısı!

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, derginin bu haftaki sayısında “Sivri dilli bir Sivriada yazısı” başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları…

Cengiz Dilli, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Cengiz Dilli, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

3k Mimari Yapı Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Mimari Yapı Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Celal Divleli, Abdullatif Hıdır ve Ali Göktaş ortaklığında kuruldu. 

Abdullatif Dilli Haberi

Abdullatif Dilli

Adil Emlak Taşımacılık İnşaat Gıda Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Dilli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Adil Emlak Taşımacılık İnşaat Gıda Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul malların yurt içinde ve yurt dışında şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlaması ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adil Emlak Taşımacılık İnşaat Gıda Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 456. Sokak,...