30 / 04 / 2024

Abdulnaser Alabdin

Abdulnaser Alabdin

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser M.H Allahham tarafından kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi kuruldu!

New Veision Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Raed Abdulnaser M.H. Allahnam ve Ehan İbrahim H. Hammouda tarafından kuruldu.

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

İncir Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İncir Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kasas ve Abdullaj Asaıd ortaklığında kuruldu. 

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Abdulnaser Kanaan, Alaa Eddin Kanaan, Ahmad Kanaan, Hesham Kanaan ve İman Kanaan imzasıyla kuruldu.

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdulnaser Kanaan, Mohamad Al Bezreh tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 10. Yol Sokak'ta kuruldu.

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Abdulnaser Alabdin Haberi

Abdulnaser Alabdin

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak,...