16 / 05 / 2024

Abdulrahman Alabıd Alhammod

Abdulrahman Alabıd Alhammod

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Jasıem Alobıd Alhamod ve Abdulrahman Alabıd Alhammod ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi, Tezgahçılar Sokak'ta kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Sharifh ve Ahmed Moustafa Elshahat Dahroug ortaklığında kuruldu.

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regent Art Emlak Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Muhammed Husam Hüseyin ortaklığında kuruldu.

Eldayf Dekorasyon Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldayf Dekorasyon Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Eldayf tarafından kuruldu. 

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman    Alasfour tarafından kuruldu. 

Almeer Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almeer Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Al Meer ve Abdulrahman Alsayed ortaklığında kuruldu.

Zümrüd İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zümrüd İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsarayrı ve Imad Alsarayrı ortaklığında kuruldu. 

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuwaiti Resorts Turkey Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alrhamanı, Moaath Boodaı ve Abdulrahman Alnesef ortaklığında kuruldu. 

Eiffel Group Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eiffel Group Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Ageel, Mahmoud Alheraısh ve Mustafa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Alhanas ve Ahmed Alhanas ortaklığıyla 130 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.

Abdulrahman Alabıd Alhammod Haberi

Abdulrahman Alabıd Alhammod

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Jasıem Alobıd Alhamod ve Abdulrahman Alabıd Alhammod ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi, Tezgahçılar Sokak'ta kuruldu.  


Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT SAHASI  1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...