06 / 05 / 2024

Abdulrhman Awad

Abdulrhman Awad

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrhman Awad, Motazbellah Al Refai, Abdulfattah Awad ve M. Samir Alrifai tarafından 1 Eylül'de kuruldu.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Haptic Design Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Haidar Tahtah ve Shadı Awad ortaklığında kuruldu.

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakehir'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alsaeh, Eyad Malek ve Mohammad Altouki ortaklığıyla kuruldu.

Diyar Eltawfek Turizm İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Eltawfek Turizm İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Tawfik Awad tarafından kuruldu...

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu...

Awad Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awad Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Awad tarafından kuruldu. 

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Türkiye ile Somali arasında arsa takasına ilişkin protokol imzalandı!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Somali Dışişleri Bakanı Awad, "Türkiye ile Somali arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokol" imzaladı...

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Santhar İnternatıonal Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alı Omer Mustafa tarafından kuruldu. 

Robben Jannat Emlak Danışmanlık Turizm Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Robben Jannat Emlak Danışmanlık Turizm Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Nahed Awad, Marıa El Haddaouı ve Mohsen Ewaıda ortaklığında kuruldu.

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Awad Rasheed Suleıman Mansour ve Mohammed Sultan Jaber ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Awad İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Awad İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nassouh Awad tarafından kuruldu. 

Abdulrhman Awad Haberi

Abdulrhman Awad

Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrhman Awad, Motazbellah Al Refai, Abdulfattah Awad, M. Samir Alrifai tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Awad ve Refai İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4- Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden...