30 / 04 / 2024

Abdulsamet Altunhan

Abdulsamet Altunhan

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Altunhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak 'ta kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Yetkar İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetkar İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Yetim, Gökhan Yetim ve Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdullah Aydaşli, Abdulsamet Aydaşli ve Ahmet Yakışar ortaklığında kuruldu.

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Altunhan Suite nerede?

Altunhan Suite nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede konut fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Altunhan Suite fiyat listesi!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci başladı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Altunhan Suite fiyat listesi...

Altunhan Suite Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

Bonjour Otel Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bonjour Otel Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altunhan tarafından kuruldu. 

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Mimari İnşaat Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulsamet Özdemir ve Muhammed Üveys Özdemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi Musa Kayır ve Abdulsamet Kayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Absel Madencilik İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Absel Madencilik İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Yasin Selçuk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Selçuk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Abdulsamet Altunhan Haberi

Abdulsamet Altunhan

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Altunhan tarafından 10bin TL sermaye ile 1 Nisan'da  Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak'ta kuruldu. 


Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK - Şirket,her türlü mimari plan/proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük, almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve , restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...