20 / 05 / 2024

Abdulsamet Temel görkem yapı

Abdulsamet Temel görkem yapı

Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdulsamet Temel kimdir? Abdulsamet Temel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdulsamet Temel..

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

TMO indirimli temel gıda ürünlerini listeledi! 5 kilo ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) indirimli perakendelerini yayımladı. Bu kapsamda ayçiçek yağı, pirinç, mercimek gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte güncel fiyat listesi...

Fahiş zamlara geçit yok! Artan gıda fiyatlarına karşı fiyat tavanı gündemde!

Avrupa ülkelerinde gıda fiyatlarındaki yükselişi engellemek amacıyla hükümetler harekete geçti. Çok sayıda Avrupa ülkesi, temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarını frenlemek amacıyla bazı ürünlere fiyat tavanı getirmeyi tartışıyor.

Migros'ta teremyağ 10 TL, inek beyaz peynir 54 TL'ye düştü! Dip yapan fiyatlar için son gün 18 Mayıs...

Migros Market " Cumadan Cumaya" indirimlerini açıkladı. İndirim kapsamında temel gıda ve ihtiyaç ürünleri yer aldı. İşte Migros kampanyası ve tüm detayları...

Migros'ta temel gıda ürününe indirim furyası! Ayçiçek yağı 33 TL, un 12 TL, şeker 22 TL, salça 36 TL!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamına alınan 21 temel gıda ürününe farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

A101'in sepet dolduracak çılgın indiriminde son günler! 2.5 kg pirinç 68 TL'ye, çay 24 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler peş peşe açıklandı. Paylaşılan katalogda temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri uygun fiyata satışa çıkarıldı. İşte A101'de indirimli olan aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Marketler indirim yaparken o durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Sıvıyağ alacaksanız bu habere kesin bakın

Zam listelerinde başı çeken sıvıyağlar marketlerin indirim kataloglarından çıkmıyor. Temel gıdalar arasında yer alan sıvıyağlara METRO markette indirim yapanlar arasına girdi. Aktüel ürünler kataloğunu yayınlayan METRO marketin indirimli listesi haberimizde.

Ramazana sayılı günler kala büyük şok! Bir yılda yüzde 150, 2 yılda yüzde 228 zamlandı!

Yoksullara yardım etmek isteyen kişilerce alınan koliler de yüksek enflasyondan payına düşeni aldı. TÜİK’in açıkladığı gıda enflasyonu yüzde 69 olsa da temel gıdaların içinde bulunduğu kolilerdeki fiyat artışı yüzde 150’yi bulurken içindeki ürün sayısı da azaldı.

Abdulsamet Temel görkem yapı Haberi

Abdulsamet Temel görkem yapı

Abdulsamet Temel kimdir?

Abdulsamet Temel, 12.05.1982 Bayburt doğumludur. İlk öğrenimini Bayburt Şair Zihni  İlköğretim okulunda, Orta Öğrenimini Bayburt Anadolu Lisesinde, Lise öğrenimini Trabzon Kanuni Anadolu Lisesinde, Üniversite Eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesinde İşletme okuyarak tamamladı.


Üniversite 3. Sınıfta ticaret yapmak için okulu yarım bırakarak İstanbul’a yerleşti. İstanbul da çeşitli ortaklıklarla ticarete başladı. 


5 yıl içerisinde Türkiye’nin çeşitli illerinde olmak üzere 8 yapı Denetim Firması ve İstanbul’da biri İngiliz ortaklı olmak üzere 5 firmadan oluşan Görkem Yapı Grubunun kuruluşunda yer aldı. 


Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini aktif olarak sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde yarım bıraktığı Üniversite öğrenimini tamamladı ve Fatih Üniversitesinde MBA eğitimine başladı.


2010 senesinde 8 Genç MÜSİAD üyesi arkadaşı ile birlikte ticaret hayatına değer ve ilkeler temelli yeni sistemler kurmak niyeti ile...