26 / 07 / 2024

Abdulwahab Sabbagh

Abdulwahab Sabbagh

One Way Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Shahd Dahhan, Abdulwahab Sabbagh, Amer Diri, Ahmad Deiri tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Alyafei Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyafei Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmood R.H. Abdulwahab tarafından kuruldu.

Tasnim Group Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasnim Group Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli Abdulwahab Asoad tarafından kuruldu.

Pirlantem Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirlantem Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yaser Sabbagh tarafından kuruldu.

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Nachar ve Mohammad Sabbagh ortaklığında kuruldu. 

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.S Abdulla Saeed ve Abdulwahab Mohammed Ghaleb ortaklığında kuruldu. 

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabbgh Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Jamıl Arab Sabbagh tarafından kuruldu. 

Estate Natıon Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Estate Natıon Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Abdullah Sabbagh tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asem Yatırım Yapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Sabbagh ve Bahrettin Bitkay ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Conserv İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conserv İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sadek Sabbagh imzasıyla kuruldu.

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah İnşaat Emlak Gıda Kafetarya Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwahab KH M S Almesbah ile Ghanıman A M S Alfodarı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi, A.Mahmoad A Sabbagh Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli'de açıldı.

One Way Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Way Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Shahd Dahhan, Abdulwahab Sabbagh, Amer Diri, Ahmad Deiri tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Abdulwahab Sabbagh Haberi

Abdulwahab Sabbagh

One Way Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Shahd Dahhan, Abdulwahab Sabbagh, Amer Diri, Ahmad Deiri tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


One Way Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar...