19 / 05 / 2024

Abdurahman Abo Ras

Abdurahman Abo Ras

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdurahman Abo Ras, Abdullah Fansa, Abdul Elah Dawod, Majd Mohamad ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Amerikalı ailelerin serveti koronavirüs salgını sırasında yüzde 37 arttı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikalı ailelerin servetinin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında arttığını belirtti.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Darwısh Abdelhay Solıman tarafından kuruldu.

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Abokaf tarafından kuruldu.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Asmolen dolgular deprem sırasında insanların üzerine düşebilir! 

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erhan Bakırcı, tavanlarda bulunan asmolen dolguların deprem sırasında insanların üzerine düşebileceğini söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Hem mikro mobilite hem akıllı şehirler gündemimizin birinci sırasında yer alıyor" dedi.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Abdurahman Abo Ras Haberi

Abdurahman Abo Ras

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdurahman Abo Ras, Abdullah Fansa, Abdul Elah Dawod, Majd Mohamad ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu. 


Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri , arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat...