30 / 04 / 2024

Abdurrahim Adna Kulakoğlu

Abdurrahim Adna Kulakoğlu

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi, Abdurrahim Adna Kulakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Kasım' da İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi' nde kuruldu.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

İom Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İom Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kulakoğlu ve Ahmet Bilal Baş ortaklığında kuruldu. 

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Mican tarafından kuruldu.

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi, Abdurrahim Adna Kulakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Kasım' da İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi' nde kuruldu.

Ankara Pamuk Sitesi' nde daireler 230 bin TL' den başlıyor!

Kulakoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Pamuk Sitesi projesinde toplam 219 adet daire bulunuyor. 4 blok şeklinde yükselen Ankara Pamuk Sitesi' nde daireler 230 bin TL' den başlıyor.

Fikri Kulakoğlu: Kültepe'nin 66 yılda yüzde 1'i kazılabildi

Prof. Dr. Kulakoğlu: "Kültepe dünyadaki en büyük kazı alanlarından birisi. 66 yıldır kazılan alan aslında sadece Kültepe'nin yüzde 1'i sayılacak kadar küçük bir alan" dedi.

Kültepe kazısı, Anadolu tarihini 500 yıl daha geriye götürecek!

Kültepe kazısı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, bu yıl yürütecekleri kazılarda 4 bin yıllık Anadolu tarihini 500 yıl daha geriye götürebileceklerini söyledi. İlk sistemli kazılar bu sene 67'nci yılına girecek.

Kültepe kazılarının 66 yılı sona erdi!

Prof. Dr. Kulakoğlu: "Bu yıl yaptığımız çalışmalarda, Asurlu tüccarlardan yaklaşık 500 yıl önce ön Asya'dan ya da Mezapotomya'dan gelen tüccarların buraya yerleştiklerini, burada büyük bir organizasyon kurduklarını ve ticaret yaptıklarını gördük" ded

Kültepe Höyüğü'nde 4 bin 500 yıllık anıtsal yapı bulundu!

Kazı Heyeti Başkanı Prof: Dr. Kulakoğlu: "Bu binanın Anadolu ile Ortadoğu'da bu kadar büyüğü yok. Şu anda da yapının sadece bir köşesindeyiz. Tamamına ulaştığımızda olağanüstü büyük boyutlarda bir yapıyla karşılaşacağız" dedi

Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Yusufoğlu ve Nurettin Kıvrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Abdurrahim Adna Kulakoğlu Haberi

Abdurrahim Adna Kulakoğlu

ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi, Abdurrahim Adna Kulakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu. 


ADHK İnşaat Laboratuvar Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane,...