13 / 05 / 2024

Abdurrahman Al Duhaim kimdir

Abdurrahman Al Duhaim kimdir

Amad Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, tüm Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye’ye güveninin tam olduğunu belirtti. Al Duhaim, Türkiye’de özellikle gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyledi.

Depremzedelerden 5 bin TL konteyner kirası alınıyor iddiası! 

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Meclis'te yaptığı açıklamasında depremzedelerden 5 bin TL konteyner kirası alındığını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Konut kredi faizi düşünce vatandaşın ev hayali canlandı!

 Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, konut kredi faizindeki düşüşün vatandaşın ev hayalini canlandırdığını belirtti...

Körfez'den Irak'ın yeniden imarına tam destek!

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr ve BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Karakaş Irak'ın yeniden imarına tam destek verdi...

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Gayrimenkul sektöründen yabancı yatırımcılara fırsat!

Amad Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, tüm Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye’ye güveninin tam olduğunu belirtti. Al Duhaim, Türkiye’de özellikle gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyledi.

Abdurrahman Kaan: 81 ile TOSİ kuracağız!

MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan, "81 ilde en az bir TOSİ kurulmasını düşünüyoruz. Şu anda bununla ilgili çalışma yürütüyoruz. " dedi.

Şanlıurfa Abdurrahman Dede Camii ve Türbesi restore ediliyor!

Kent merkezi ve ilçelerde sürdürülen restore çalışmaları kapsamında tarihi tekrar gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde yer alan Abdurrahman Dede Camii ve Türbesindeki restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Söke Tren Garı restorasyon çalışmalarında son durum!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Söke'de restorasyon çalışmaları devam eden Tren Garı'nda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Öz, AK Parti olarak Söke'ye yakışır bir Tren Garı'nı hizmete açacaklarını söyledi.

Abdurrahman Al Duhaim kimdir Haberi

Abdurrahman Al Duhaim kimdir

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye ekonomisine güvendiğini, yurtdışı yatırım hedeflerinde Türkiye’nin ilk sırada yer aldığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birkaç ay önceki Körfez ülkelerini kapsayan gezisinde Arap yatırımcılara yaptığı yatırım çağrısının çok doğru olduğunu söyleyen Al Duhaim, Türkiye’nin sadece gayrimenkul sektöründe değil, birçok sektörde çok büyük potansiyellere sahip olduğunu belirtti.


Körfez ülkelerinde büyüdü 

Amad Gayrimenkul’ü 12 yıl önce kurduklarını ifade eden Al Duhaim, bu süre zarfında Dubai, Suudi Arabistan, Ürdün gibi ülkelerde sürdürdükleri faaliyetlerle bölgede adlarını duyurduklarını söyledi. Al Duhaim, Dubai’de 550 villalık Dubai Legends’ın satışını üstlenerek kısa sürede tamamladıklarını, Ürdün’de arazi geliştirme ve gayrimenkul yatırımları olduğunu, Dubai Burj Khalifa’nın yakınlarında da 38 katlı ikiz kule inşa ettiklerini kaydetti. Al Duhaim, Suudi Arabistan’da...