28 / 04 / 2024

abdurrahman arıcı

abdurrahman arıcı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizmde alternatif oluşturma ve işitme engellilerin kültür ile turizm değerlerinden daha fazla yararlanabilmeleri amacıyla "İşiten Türkiye Projesi" hazırlandı.

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

Abdurrahman Arıcı: Kültür turizminin yaygınlaşması gerekiyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'de yayla ve kültür turizminin yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti .Arıcı, Şanlıurfa'nın da kültür ve turizm bakımından önemli olduğunu söyledi.

Bayram süresince müzeler ziyaretçilere açık olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, bayram süresince müzelerin açık olacağını bildirdi. Tarih, kültür ve arkeoloji tutkunları Kurban Bayramı süresince müzeleri ziyaret edebilecek

Turizmde hedef 35 milyon!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: Sene 2000 yurt içi ve yurt içindeki seyahat eden vatandaşımızın sayısı 556 bin kişi. 2012 yılında seyahat eden vatandaşımızın sayısı 13 milyon kişi. Hedefimiz 2023 yılında 35 milyon...

Malazgirt Anıtı'nın çevresi için düzenleme yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Muş'a yaptığı ziyarette "Bölgeye yapılacak yatırımların, daha düzenli ve planlı şekilde getirilmesini planlıyoruz" dedi. Muş Valisi Vedat Büyükersoy Arıcı'dan kütüphane talebinde bulundu...

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Bakanlıktan depremzede arıcılara müjde! 1 milyon 339 bin 613 arı için...

Zelzelenin vurduğu kentler için Tarım ve Orman Bakanlığı daha evvelden bir ilan yapmış ve 90 milyon 473 bin 760 TL bedelindeki beslenme şekeri verilmeye başlanacağını ifade etmişti. Dağıtım başladı.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Arçelik 8 serisi A50 C 885 A televizyon Arçelik’te indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik 8 serisi A50 C 885 A / 50" 4K Smart Android TV Arçelik’te indirimli satışa çıktı! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

abdurrahman arıcı Haberi

abdurrahman arıcı

Projenin ilk toplantısı, Muratpaşa ilçesindeki bir otelde, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 


Arıcı, yaptığı açıklamada, Türkiye'de 3 milyon, dünyada da 600 milyona yakın işitme engelli bulunduğunu belirtti. Ülke turizmine önemli bir vizyon kazandırma amacıyla turizm sektörü temsilcileri ile "İşiten Türkiye" ve turizmin başkenti Antalya için "İşiten Antalya" projelerini hayata geçirmek istediklerini anlatan Arıcı, projenin uygulama alanları için buluştuklarını kaydetti. 



Türkiye'nin 2023 hedeflerinden bahseden ve turizm için 50 milyon misafir, 50 milyar dolar gelir hedeflediklerini hatırlatan Arıcı, bu hedefe ulaşmak için turizmi çeşitlendirmeye yönelik adımlar attıklarını bildirdi. 



Bakan Yardımcısı Arıcı, proje için Antalyalı kamu kurum ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerine önemli roller düştüğünü belirtti. 



Çalışanlara işitme dili öğretilecek

Proje çerçevesinde ilk olarak eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini anlatan Abdurrahman Arıcı, "İlk etapta...