29 / 04 / 2024

Abdurrahman Çetin

Abdurrahman Çetin

Mehmet Türe´nin yetki istediği 2.5 milyon liralık kredi talebi 25 kişilik meclis üyelerinden Ak Parti ve CHP´nin grup kararı alarak ve 3 MHP´li üyenin hayır oyu vermesiyle reddedildi.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin Çelik tarafından kuruldu.

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Abdurrahman Çetin Haberi

Abdurrahman Çetin

“Şubat ayı ilk oturumunda konuya ‘Anamur için iyi bir proje olacağını, yararlı olacağını düşünüyoruz, ancak Cuma gününe kadar kendi içimizde değerlendirmek için zaman tanıyın´ diyen CHP´li Meclis Üyeleri Abdurrahman Çetin ve Ali İlhan Ayhan da dahil olmak üzere Ak Parti ve CHP´nin meclis üyeleri grup kararı alarak hayır dedi. Buna 12 kişilik MHP´li üyelerden 3´ünün de hayır demesi sonucu talep 15 hayır ve 9 evet oyu ile reddedildi. Oylama´da MHP´li Belediye Meclis Üyeleri Hatice Bozkurt, Ahmet Karan ve Derya Tuna hayır oyu kullandı. Oylama sürecinde AK Partili bazı meclis üyelerinin MHP´li meclis üyelerine hayır oyu kullanmaları yönünde telkinde bulundukları iddia edildi. 


Türe; ‘Meclisin kararına saygılıyım´

Bunun üzerine söz alan Belediye Başkanı Mehmet Türe, öncelikle meclisin kararına saygılı olduğunu belirterek hayır oyu...