03 / 05 / 2024

abdurrahman demirel kimdir

abdurrahman demirel kimdir

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Hatay Hassa OSB Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Abdurrahman Kurt kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdurrahman Kurt, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Abdurrahman Kurt kimdir? Abdurrahman Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev alı? İşte Abdurrahman Kurt...

Abdurrahman Kuzu kimdir?

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Abdurrahman Çekim kimdir?

Mimar Abdurrahman Çekim kimdir? Abdurrahman Çekim, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Abdurrahman Çekim, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Abdurrahman Çekim...

Fadıl Demirel kimdir?

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel kimdir? Fadıl Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fadıl Demirel, ne kadar süre KARDEMİR Genel Müdürü olarak hizmet verdi? İşte Fadıl Demirel...

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

abdurrahman demirel kimdir Haberi

abdurrahman demirel kimdir

Hatay’ın Hassa İlçesi’nde 86 bin dönümlük taşlık alana yapılacak Hatay Organize Sanayi Bölgesi (OSB), faaliyete geçtiğinde Türkiye’nin en büyük OSB’si olacak. 2009 yılı başlarında, İskenderun OSB’ye gelen yatırımcılara, yer darlığı nedeniyle yeterli alanın gösterilememesi sonucu projelendirilen Hassa OSB ile Hassa-İskenderun arasını 15-20 kilometreye düşürecek Amanos Tünelleri’nde yavaş yavaş somut adımlar atılıyor. Çalışmalar neticesinde, Amanos Tüneli projesi için gerekli izinler alınırken, yakın zamanda ilk kazmanın vurulması bekleniyor. Amanos Tüneli’nde çalışmaların başlamasıyla, Hatay’ın en ücra ilçeleri arasında yer alan Hassa için de önemli bir değişim başlayacak. İlçenin Suriye sınırına sıfır noktasmda bulunan, taşlı ve volkanik yapısı nedeniyle tarım ve hayvancılığa da kapak olan yaklaşık 86 bin dönümlük alan, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

“HASSA’NIN YILDIZI PARLAYACAK”

Hassa Belediye...