28 / 04 / 2024

Abdurrahman Dursun sultangazi

Abdurrahman Dursun sultangazi

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Sultangazi'de tapular ev sahiplerine teslim edildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından, Yayla Mahallesi sakinlerine tapuları törenle teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Sultangazi su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesi Yunus Emre mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sultangazi su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sultangazi su kesintisi 28 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Yunus Emre mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Sultangazi su kesintisi 27 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesi Yunus Emre mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Dursun Mirza kimdir?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kimdir? Dursun Mirza, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dursun Mirza, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Dursun Mirza...

Sultangazi su kesintisi 25 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 25 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Habipler'de Sultangazi Belediye Başkanlığı'ndan 1.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Sultangazi Belediye Başkanlığı; Habipler'de yer alan konut imarlı 2 arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu arsaların toplam bedeli 1 milyon 233 bin 170 TL olarak belirlendi.

Sultangazi Atışalanı 181 ada 31 parselin imar planı askıda!

Sultangazi Atışalanı Mahallesi, 181 ada, 31 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün ilanen askıya çıkarıldı. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarılan o imar planı...

Sultangazi su kesintisi 17 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 18:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Abdurrahman Dursun sultangazi Haberi

Abdurrahman Dursun sultangazi

Abdurrahman Dursun, 1972 yılında Adıyaman'da doğdu. Dursun, İlk, orta ve lise öğrenimini Adıyaman'da tamamladı.  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Dursun, 2006 yılında yapılan AKP İstanbul İl Başkanlığı Kongresinde İl Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.

Dursun, 2009, 2012, 2015 yıllarında yapılan il kongrelerinde ise  AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği görevine seçildi. Bu süre içerisinde Teşkilat, Seçim İşleri, Siyasi ve Hukuki İşler Komisyonlarında görev yapan Dursun, Yerel Yönetimler 2. bölge başkanlığı görevinde bulundu.

7 Haziran ve 1 Kasım 2016 genel seçimlerinde, İstanbul 3. bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüttü.

2009-2018 yılları arasında AKP İstanbul İl Başkanlığı temsilcisi olan Dursun, İstanbul Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyeliği yaptı.

Birlik Vakfı mensubu olup, bu vakıfta Hukukçular Kulübü Başkanlığı yaptı. Halen Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanlığı ve Adıyamanlılar...