08 / 05 / 2024

Abdurrahman Kuzu çan

Abdurrahman Kuzu çan

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kimdir? Abdurrahman Kuzu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Kuzu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdurrahman Kuzu...

Enflasyondan kaçan gayrimenkule yöneldi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Enflasyondan kaçan bize geliyor' başlıklı yazısı...

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup Sea Pearl teslimleri!

20 katlı 4 blokta 631 üniteden oluşan Kuzu Grup Sea Pearl projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa ediliyor. Kuzu Grup Sea Pearl teslimleri 2 etapta gerçekleşecek.

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü eski günlerine geri dönecek!

GYODER’in de dahil olmasıyla 86 projeye ulaşan konut seferberliğinin sektörü eski günlerine döndüreceğini belirten Kuzu, 2015 yılı konut satış rakamlarının aşılacağını, büyümenin de yüzde 10’a yaklaşacağını öngördü

Çanakkale Çan'da 41 proje tamamlandı!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan'ı a'dan z'ye Vitamin'e anlattı. Genç Başkan vaat edilen 41 projenin 41 'ini de yaptık, haklı gurur içerisindeyiz dedi.

Abdurrahman Güler: Konya'nın konut talebi karşılanacak!

2015 yılının inşaat sektörü için durağan geçtiğini ama 2016'dan ümitli olduklarını ifade eden Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler, İnşaat sektörünün ülkenin lokomotifi olduğunu söyledi.

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık!

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık ev fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 8 bin 200 metrekaresi peyzaj alanından oluşan projede dairelerin alanları 79 ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Çankaya Kuzu Effect iletişim!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan projenin 3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. Çankaya Kuzu Effect iletişim bilgilerine telefon 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Kuzu Effect Rezidans satılık!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan proje toplam 186 bin 393 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kuzu Effect Rezidans satılık teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Kuzu Grup yurtdışında 70 bine yakın konut inşa etti!

2015 yılında iç piyasada yaşanılan durgunluğa rağmen Bakırköy’deki Sea Pearl projesiyle moral bulduklarını söyleyen Güven Kuzu;

Kuzu Effect Çankaya satılık!

426 adet daireden oluşan Kuzu Effect Çankaya satılık daire fiyatları 680 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 30 bin 739 metrekarelik alanda yükseliyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Ankara Kuzu Effect'te yer alan daireler Eylül 2015'te satışa çıkacak!

KUZU Grup Ankara Oran'daki yeni projesini Eylül 2015'te satışa çıkarıyor. 426 bağımsız birimden oluşan projede konut ofis ve AVM alanı yer alıyor..

Abdurrahman Kuzu çan Haberi

Abdurrahman Kuzu çan

Abdurrahman Kuzu kimdir?

28.11.1976’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çan’da tamamladı. 1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü ‘Şeref Öğrencisi’ derecesi ile bitirdi.2001 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında başladığı master programını ‘AB’ye Üye Ülkelerdeki Rehberlik Hizmetleri’ konulu teziyle tamamladı. Halen aynı üniversitede doktora programına devam etmektedir.


1999 yılında Çan'da Psikolojik Danışman olarak çalışma hayatına başlayan Abdurrahman KUZU, Çan Anadolu Lisesi Müdürü olarak çalışma hayatına devam etti. Dokuz yıllık meslek hayatı boyunca Milli Eğitim Bakanlığı'nın Öğretim Görevlisi olarak Türkiye'nin birçok ilinde kamu-özel kurum ve kuruluşlarında çeşitli meslek grubuna yönelik "Etkili İletişim ve Empati, Toplam Kalite Yönetimi, Halkla İlişkiler" konularında seminerler verdi.


Avrupa Birliği ile ilgili çalışmalar yaptı. 2007–2008 yıllarında Avrupa Birliği...