06 / 05 / 2024

Abdurrahman Özciğer yalıtım

Abdurrahman Özciğer yalıtım

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, enerji tüketiminin yüzde 26’sının konutlarda yapıldığını belirterek, konutların yalıtılması halinde yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Çağrı Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ODE Yalıtım tedarikçileri için değer yaratıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Tedarikçi Buluşması kapsamında Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisi ile biraraya geldi.

Abdurrahman Özciğer: Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın!

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, "Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın" dedi. Özciğer, Türkiye'nin yıllık enerji faturasının 56 milyar liraya ulaştığını söyledi...

Konut yalıtımıyla yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanır!

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, enerji tüketiminin yüzde 26’sının konutlarda yapıldığını belirterek, konutların yalıtılması halinde yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Isı yalıtımı binalara değer katıyor!

Capatect, binanıza ısı yalıtımı yaptırmaya karar vermekten daha önemlisi kime yaptıracağınıza karar vermenin önemine dikkat çekiyor. Yalıtım binalara değer katıyor..

Burhan Karahan: Su yalıtımı yaptırırken hataya düşmeyin!

BİTÜDER bir yandan su yalıtımının yapı güvenliğindeki önemini vurgularken diğer yandan da merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor: “Denetime tabi olmayan merdiven altı üretim önlenemediği sürece çürük yapılaşmanın önüne geçilemez.”

Sismik yalıtım nedir?

Sismik yalıtım nedir? Sismik yalıtım nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız sorularınızın yanıtı ve sismik yalıtım ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Zeminde ses yalıtımı nasıl yapılır?

Ses yalıtımı nedir? Zeminde ses yalıtımı nasıl yapılır? Yanıtı ve ses yalıtımı ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Capatect yapı ve yalıtım sektörünün en çevreci markası!

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım; çevreye, sürdürülebilir enerjiye önem çerçevesinde yaptığı çalışmalarla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekiyor...

IsoVoLL, ar-ge ile yalıtım sistemlerinden farklı özellikler sunuyor!

Türkiye'de ileri teknoloji yalıtım ürünleriyle pazardaki yerini güvenilir kılan IsoVoLL, yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla piyasada bulunan diğer yalıtım sistemlerinden çok farklı özellikler ve güvenilirlik sunuyor. Türk mühendislerinin devlet desteği ile geli

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

Abdurrahman Özciğer yalıtım Haberi

Abdurrahman Özciğer yalıtım

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, enerji tüketiminin yüzde 26’sının konutlarda yapıldığını belirterek, konutların yalıtılması halinde yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi. Özciğer, aylık gelirin yarısının taksiti ödemeye yettiği takdirde ev almanın doğru zaman olduğunu kaydetti.


Tüketilen enerjinin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de tasarruf büyük önem arz ediyor. Enerjinin yüzde 26’sının konutlarda tüketildiğine işaret eden Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, bu sebeple konutlarda yalıtıma ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. 19 milyonu aşkın konutun yüzde 80’inin yalıtılmamış olduğunu vurgulayan Özciğer, “Türkiye’de yalıtılmış olsa 7 milyar dolarlık tasarruf söz konusu. Bu noktada Şekerbank’ın eko kredisi apartman yönetimine bu kredileri vererek bunu sağlamış oluyor. Teşvik mekanizmaları kurulmaya çalışılıyor.” dedi.  


Bugün TV’de Üç Nokta programına konuşan Özciğer, ayda 3 bin lira...