27 / 04 / 2024

abdurrahman şahin

abdurrahman şahin

Turan Alçı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi, 10 Ocak 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Abdulhaluk Şen ve Nurettin Turan ortaklığıyla kuruldu...

Özcennet Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcennet Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 10 Ocak 2013 tarihinde, 400 bin TL sermaye ile, Ercan Muratlı ve Musa Muratlı ortaklığıyla kuruldu...

İstanbul Şahin İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şahin İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, 9 Ocak 2013 tarihinde, 300 bin TL sermaye ile, Abdurrahman Şahin ve Emrah Şahin ortaklığıyla kuruldu...

Şahin Göz İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Göz İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Şahingöz, Abdurrahman Kovaç ve Menderes Şahingöz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Aziz Naci Şahin vefat etti! Portakal Çiçeği Gayrimenkulün acı günü!

Portakal Çiçeği Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Aziz Naci Şahin 21 Eylül 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 23 Eylül 2014 Salı günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığında defnedilecek...

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

Abdurrahman Arıcı: Kültür turizminin yaygınlaşması gerekiyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'de yayla ve kültür turizminin yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti .Arıcı, Şanlıurfa'nın da kültür ve turizm bakımından önemli olduğunu söyledi.

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

İbrahim Şahin kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

abdurrahman şahin Haberi

abdurrahman şahin

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak ve bir başkasına yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Denizer Sokak Sokak NO: 1 A Blok Ofis NO: 7 adresinde faaliyete geçirildi. 10 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Abdulhaluk Şen ve Nurettin Turan ortaklığıyla...