17 / 05 / 2024

Abdurrahman Şen

Abdurrahman Şen

İskent Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla kuruldu...

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Katar'dan en az 2 milyar dolar pay almak istiyoruz!

Katar'ın medikal, inşaat ve gıda başta olmak üzere 5 milyar dolara yakın ithalatı olduğunu belirten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Biz buradan en az 2-3 milyar dolar pay almak istiyoruz." dedi.

Abdurrahman Kaan: 81 ile TOSİ kuracağız!

MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan, "81 ilde en az bir TOSİ kurulmasını düşünüyoruz. Şu anda bununla ilgili çalışma yürütüyoruz. " dedi.

Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi!

Maxx Royal Kemer'in yaratıcısı, Baraka Mimarlık'ın kurucu ortağı Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi.

En çok harcama konut sektöründe!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Tüketici Güven Endeksi'ni değerlendirdi. Yıldırım, insanların en çok konut gibi kalıcı ve sabit bir yatırıma para harcadıklarını belirtti.

Hatay Hassa OSB Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu yeniden inşa edilecek!

İBB Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen, AKM'nin açılmasının ardından, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nu yeniden inşa edeceklerini söyledi. Şen; İBB Kültür Dairesi'nin faaliyetleri, kültür merkezleri ve Şehit Tiyatroları ile ilgili bilgiler verdi.

Abdurrahman Arıcı: Turist sayısı geçen yıllara yakın olacak!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Rusya, Ukrayna, Suriye ve Avrupa'da yaşanan negatif gelişmelere karşı bu sene Türkiye'ye gelen turist sayısının, geçen yıllara yakın olacağını belirtti.

Abdurrahman Tanrıkulu sandalyelerinde geometrik etki yaratıyor!

Genç tasarımcı olan Abdurrahman Tanrıkulu, şık ve de dinamik koleksiyonu ile, fark yaratmak isteyenlere ilham veriyor. Estetikle bütünleşen, sıra dışı çizgilerin armonisini yaşamaya ne dersiniz?

İskent Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskent Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla kuruldu...

İdealist Kent'te “En Güzel Bahçe”ler ödüllendiriliyor

Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor

Four Seasons ve Park Hyatt en iyi 45'te

ABD'nin seyahat dergisi Travel & Leisure 2009'un en iyi 45 otelini açıkladığı listede iki Türk oteline de yer verdi

Abdurrahman Şen Haberi

Abdurrahman Şen

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Menderes Mahallesi 368 Sokak NO:2/3 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla...