18 / 05 / 2024

Abdurrahman Yeter

Abdurrahman Yeter

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeter artık' dedi: Doğu'da 5.7, Anadolu'da 6.2, Batı'da 6.4 büyüklüğünde deprem eşiği...

Son zamanlarda Türkiye beşik gibi sallanırken, vatandaşların deprem tedirginliği de gün geçtikçe artıyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından 'Yeter artık' dedi ve bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Yeter Elektrik Mühendislik İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeter Elektrik Mühendislik İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yeter tarafından kuruldu.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

17 maddede kat malikleri kurulu karar yeter sayısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurulu karar yeter sayısı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

8 maddede kurul toplantılarında yeter sayısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kurul toplantılarında yeter sayısı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Abdurrahman Yeter Haberi

Abdurrahman Yeter

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...