06 / 05 / 2024

Abdurrahmangazi Camii yenilendi mi

Abdurrahmangazi Camii yenilendi mi

Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan çalışmalarla Abdurrahmangazi Camii yepyeni bir görüntüye kavuştu

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Kartal Maarif-i Sultan Camii’nin bahçesi yenilendi!

Kartal Belediyesi, Kartal’da bulunan Maarif-i Sultan Camii’nin bahçe kısmında yenileme çalışmalarına başladı.

Edirne Ulu Camii yenilendi!

Edirne’de Vakıf Haftası kapsamında Osmanlı döneminde padişahların kılıç kuşanma merasimlerinin yapıldığı, kentin eski camii olan ve yapımı 1414’te tamamlanan Ulu (Eski) Camii çiçeklerle bezenerek adeta rengarenk oldu.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Van Erciş'teki Karayusufpaşa Camii açıldı!

Depremin yıktığı Karayusufpaşa Camii 10 milyon liraya yenilendi. 2 bin 500 kişi kapasiteli camiyi açan eski Başbakan Yardımcısı Atalay, birlik mesajları verdi.

Bursa'daki Şirinevler Merkez Camii yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan cephe yenileme çalışması tamamlanan Şirinevler Merkez Camii, yenilenen yüzüyle ibadete açıldı ve camide ilk Cuma namazı kılındı.

Bursa Şirinevler Merkez Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan cephe yenileme çalışması tamamlanan Şirinevler Merkez Camii, yenilenen yüzüyle ibadete açıldı ve camide ilk Cuma namazı kılındı.

Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camii yenilendi!

Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan çalışmalarla Abdurrahmangazi Camii yepyeni bir görüntüye kavuştu

Bursa Selimiye Camii açılışı yapıldı!

Bursa Selimiye Camii'nin açılışı yapıldı. Bursa’da 120 yıllık Selimiye Camii, ana yapıları ve tüm alanıyla birlikte yaklaşık 800 bin TL’lik harcama ile yenilendi ve çevresinde mini bir meydan yapıldı.

Bursa Selimiye Camii yenilendi!

120 yıllık Selimiye Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Altıparmak bölgesinin yaklaşık 800 bin TL’lik harcamayla işlevsel bir cami ve mini meydan kazandığını söyledi.

Tarihi Hüseyin Ağa Camii yarın ibadete açılıyor!

İstiklal Caddesi’nin simgelerinden Hüseyin Ağa Camii’nin restorasyonu yaklaşık 2,5 milyon liraya maloldu. Tonozları çelik halatlarla güçlendirilen caminin bütün ahşap döşemeleri, kalem işleri ve çatı makas sistemi yenilendi...

Abdurrahmangazi Camii yenilendi mi Haberi

Abdurrahmangazi Camii yenilendi mi


Abdurrahmangazi Camii'nin girişi ve musalla bölümü yenilendi. Oldukça estetik bir görüntüye kavuşan caminin son görüntüsünü halk da beğendi.


Sultanbeyli Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Kısa süre önce Abdurrahmangazi Camii'inde başlayan çalışmalar sona erdi. Yapılan yenileme çalışmalarıyla caminin girişi ve musallası alanı değiştirildi. Oldukça güzel bir görüntüye kavuşan caminin son hali halk tarafından da beğenildi.




Sultanbeyli...