06 / 05 / 2024

Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güvenlik sınıfı

Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güvenlik sınıfı

Sektörün eğitimli teknik çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Pronet Güvenlik tarafından kurulan ‘Güvenlik Sınıfı’, Ankara Mamak’ta bulunan Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde açıldı...

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Kaplan tarafından kuruldu.

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kökver tarafından kuruldu.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özgen tarafından kuruldu.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarıyla ilgili önemli değişiklikler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı hazırlandı.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Ağrı ve Muş'ta arazi toplulaştırma kararı!

Ağrı ve Muş'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kuşçul tarafından kuruldu.

Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güvenlik sınıfı Haberi

Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güvenlik sınıfı

Sektörün eğitimli teknik çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Pronet Güvenlik tarafından kurulan ‘Güvenlik Sınıfı’, Ankara Mamak’ta bulunan Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde faaliyete başladı. Tüm ihtiyaçlarının Pronet Güvenlik tarafından karşılanacağı sınıfta eğitim gören öğrencilere Pronet Güvenlik’te staj yapma ve çalışma olanağı da...