23 / 05 / 2024

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Bebek’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile T. Mükemmel Sarımsakcı tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Maulen Kospanov, Mustafa Tuncay Marlalı ve İbrahim Pala ortaklığında kuruldu.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gökhan Adıgüzel tarafından kuruldu.

A1 Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Grup Turizm Anonim Şirketi Kartal'da Abir Grup Uluslararası Ticaret Dan.Paz.A.Ş. tarafından kuruldu.

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi iletişim

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Bilgisayar alım satımı, ithalatını, ihracatını yapmak, bunların montaj, tamir, bakım ve onarımını yapmak. 2-) Bilgisayar makineleri, donanımları, yazılımları ve sistemleri ile disk, disket, manyetik bant, yazıcı şeridi, kartuş vb. bilgisayar tüketim malzemeleri ve bilgi teknolojilerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-) Bilgisayar programlarının ve bilgisayar kontrolü sistemlerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, montajı, bakımı için gerekli ham mamul yarı mamul sistemlerinin ünitelerin parçaların ve yedeklerinin ve bunlara uygun her türlü bilgisayarlar ile kontrol edilebilecek ve gelecekte uygulanabilecek teknolojide imal...