20 / 05 / 2024

ABN Taşımacılık ve İşletme iletişim

ABN Taşımacılık ve İşletme iletişim

ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi, Nevin Karim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, No:173/A. 1. Levent Plaza'da kuruldu.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Hasan tarafından kuruldu.

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Er tarafından kuruldu.

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Karakuş ve Emin Karakuş ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dengiz Sungur tarafından kuruldu.

ABN Taşımacılık ve İşletme iletişim Haberi

ABN Taşımacılık ve İşletme iletişim

ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi, Nevin Karim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu.


ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi iş konusu; Şirket; hava taşıma araçlarının işletilmesi veya kiralanması, sivil havacılık faaliyetlerinde bulunmak, yolcu ve yük taşımak başta olmak üzere ve/veya bu alanlarda faaliyet gösteren ve hizmet veren, kurulmuş veya kurulacak yerli veya yabancı şirketler, kuruluşlar, halka açık olan veya olmayan özel teşebbüs kuruluşlarının sermaye ve yönetimine iştirak etmek veya bu türden şirketlerin kuruluşunu gerçekleştirmek veya bu türden şirketlerin işletmesini yapmak veya bu alanlarda her tür faaliyetleri gerçekleştirmek ve özellikle sivil havacılık alanındaki her tür hususta faaliyet göstermek maksadıyla kurulmuş bulunmaktadır. Şirket yukarıda bahsi geçen amaçlarını gerçekleştirmek üzere, diğer faaliyetlerinin yanısıra, kendi nam ve hesabına aşağıdaki işlemleri...