29 / 04 / 2024

Abraj Kudai oteli son durum

Abraj Kudai oteli son durum

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakır Görgün ve Songül Görgün ortaklığında kuruldu.

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Saleh Alı, Z. Mohammed Omar  Hasan ve M. Mohammed Omar Hasan ortaklığında kuruldu.

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Mekke Abraj Kudai Oteli'ne tepki!

Kabe'nin 2 kilometre uzağında dünyanın en büyük oteli Abraj Kudai'nin inşası devam ediyor. Otelin Kabe-i Şerif'e tepeden bakan binalara katılacak olması eleştirileri artırıyor.

Mekke'de 3.5 milyar dolarlık Abraj Kudai Oteli 2017'de açılacak!

SUUDİ Arabistan’ın Mekke kentinde inşası süren Abraj Kudai Oteli, 10 bin oda sayısıyla ‘dünyanın en büyük oteli’ olacak.

Mekke'ye 2.25 milyon pound'luk yatırım!

SUUDİ Arabistan'da bulunan Müslümanların kutsal şehri Mekke'ye yapılan ve dünyanın en büyük oteli olacak Abraj Kudai'nin planları ortaya çıktı. Dev projenin maliyeti ise 2.25 milyar pound.

Abraj İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çadırcı, Ahmad Akbarpoor tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Matbaa Osmanbey Sokak'ta kuruldu.

İşte Mekke Abraj Kudai Oteli'nin görselleri!

Suudi Arabistan'da bulunan Müslümanların kutsal şehri Mekke'ye yapılan ve dünyanın en büyük oteli olacak Abraj Kudai'nin planları ortaya çıktı.

Hill International, Kahire'deki The Gate'in proje yönetim ofisi seçildi!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

Mekke'de Abraj al- Bait kompleksi inşa ediliyor!

Kutsal topraklarda yapılan Abraj al- Bait kompleksi, 2011'de tamamlandığında dünya rekorlarını da kıracak

Abraj Kudai oteli son durum Haberi

Abraj Kudai oteli son durum

Russia Today’in haberine göre; Dünyanın en büyük oteli olacak 10 bin odalı Abraj Kudai için Suudi Bin Ladin Grubu inşaat çalışmalarına tekrar başlayacak. İki yıl ertelenen proje firmanın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı askıda bekliyordu. Otel projesi tamamlandığı zaman içinde 70 restoran ve bir de AVM olacak. 



Otel projesi Suudi Arabistan ekonomisini petrole bağlı bir yapı olmaktan kurtarmak adına başlatılmıştı. Otelin inşaası sürecinde Bin Ladin grubunun hükümetten mali destek de alacak. İnşaatta görev alacak taşeron firmalar eylül ortasına kadar Bin Ladin grubuna tekliflerini sunacak.



Usama Bin Ladin’in babası Muhammed Bin Ladin’in kurucusu olduğu Bin Ladin Grubu’nun 30 milyar dolarlık borcu bulunuyor. Yıl başında şirket kreditörlerinden 1 milyar dolar daha borç almıştı. Suudi bir bankacı Reuters’a yaptığı açıklamada, “Otel projesine...