20 / 07 / 2024

Abraj Kudai otelinde son çalışmalar

Abraj Kudai otelinde son çalışmalar

Suudi Arabistan'da bulunan Müslümanların kutsal şehri Mekke'ye yapılan ve dünyanın en büyük oteli olacak Abraj Kudai'nin planları ortaya çıktı.

İstanbul’da yabancılara oturum izni verilmesi yasaklandı!

İstanbul’da 10 ilçede yürürlüğe giren yabancılara oturum izni verilmemesi uygulaması İstanbul’un genelinde uygulanmaya başlandı. Konutunu kiraya verip, otelinde kaçak yabancı uyruklu barındıran kişilere de para ve ruhsat iptali cezasının yanı sıra hapis cezası da devam ediyor.

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakır Görgün ve Songül Görgün ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Çin'de çöken karantina otelinde ölü sayısı 29'a yükseldi!

Çin’deki Şincia (Xinjia) Express Hotel'in enkazı altındaki 71 kişiden sonuncusunun cansız bedeni de bugün çıkarıldı.

Çin’de çöken karantina otelinde 4 kişi hayatını kaybetti!

Çin'de çöken, koronavirüs hastalarının karantinada bulunduğu otelde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 42 kişinin de göçük altından çıkartıldığı, 5 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Türk turizmindeki artışla Akfen GYO’nun gelirleri tarihi seviyeye ulaştı!

Akfen GYO’nun Türkiye ve yurtdışında sahibi olduğu toplam 3628 odası bulunan 20 otelinde 2018 yılının tamamında elde ettiği kira geliri, geçen yılın tamamına göre yüzde 47’lik artışla 94.5 milyon TL olarak kaydedildi.

İstanbul Yeni Havalimanı otelinde inşaat başlıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılacak otel 6 ayda tamamlanacak..

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Saleh Alı, Z. Mohammed Omar  Hasan ve M. Mohammed Omar Hasan ortaklığında kuruldu.

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Abraj Kudai otelinde son çalışmalar Haberi

Abraj Kudai otelinde son çalışmalar

Suudi Arabistan'da bulunan Müslümanların kutsal şehri Mekke'ye yapılan ve dünyanın en büyük oteli olacak Abraj Kudai'nin planları ortaya çıktı.



Otelde 10 bin oda, 70 lokanta ve 4 adet helikopter pisti de bulunacak. Otelin dizaynı Dar Al Handasah grubu tarafından yapıldı.




Projenin inşaatının sürdüğü alan ise tam 1.4 milyon metre kare...Dev projenin maliyeti ise 2.25 milyar pound...