03 / 05 / 2024

abramoviçin golf arazisi

abramoviçin golf arazisi

Muğla’nın Bodrum ilçesine dev yatıyla gelen Abramoviç’in Bodrum ve Marmaris bölgesinde golf konusunda yatırım yapmak istediği öğrenildi. Abramoviç’e Bodrum Golf Kulübünün kurucularından ve Nis Yatçılık'ın sahibi İhsan Küçükünsal yardımcı oluyor...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Volkswagen Golf'ün bu fiyatı herkesi şaşırttı! İşte 06 Haziran fiyat listesi ve özellikleri

Türkiye'de büyük bir kesimin severek aldığı Volkswagen'in Golf modeli Haziran 2023 fiyatı merak edilen arabalar arasında. Yol tutuşu ve sürüş konforu yüksek Volkswagen Golf'ün özellikleri ve fiyat listesi için haberimizi okuyun.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Volkswagen Yeni Golf R için son fırsat! Aracın fiyatı zamlanmadı, aynı kaldı. İşte 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni Golf R için yılın son fırsatı olabilir. Çünkü marka yeni yıla zamsız fiyatlarıyla girdi. . İşte Volkswagen Yeni Golf R 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Volkswagen'in Golf modeli sevenlerini üzdü! Fiyat listesi açıklandı!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Golf otomobil modellerine ilişkin şubat ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte fiyat listesi...

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

abramoviçin golf arazisi Haberi

abramoviçin golf arazisi


Geçen hafta Yunanistan’ın Kos adasından Bodrum’a 1.2 miyar dolarlık dev yatıyla gelen Chelsea'nin patronu Rus iş adamı Roman Abramoviç, birlikte tatile çıktığı Metalist Kharkiv takımının yönetim kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky’in Kaiser adlı süper yatı ile birlikte, Bodrum koylarında 3 gün kaldıktan sonra birlikte Yunanistan’ın Girt ve Kos adalarına gitti. Abramoviç ve Aleksander Yaroslavsky’in Yunan adalarına gittiği öğrenildi.


GOLF ARAZİSİ BAKTI


Abramoviç’in üç gün Datça’nın karşısında bulunan Yunanistan’ın Simi adasında tatil yaptığı ortaya çıktı. Eclipse isimli 160 metre uzunluğundaki Simi’den sonra Marmaris’e giden Abramoviç’in Türkiye kıyılarında helikopteri ile golf yapılabilecek arazi baktığı öğrenildi. Futbol ve spor hastası olarak bilinen Abramoviç’e Bodrum Golf Kulübünün kurucularından ve Nis Yatçılık'ın sahibi İhsan Küçükünsal’ın eşlik ettiği alınan bilgiler arasında. 


HELİKOPTERLE İNECELEME


Abramoviç’in süper yatının üzerinde bulunan helikopteri ile...