14 / 05 / 2024

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ahmet Bağdat tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım' da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi Kağıthane'de Bülent Özhalepli, Erdoğan Erkul ve Onur Uslu ortaklığında kuruldu. 

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Çolak ve Vildan Çolak ortaklığında kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Gayrimenkulde farklılık arayışına mimarlık şirketleri yetişiyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Tümer, konsept projelerle boy gösteren gayrimenkul şirketleri, farklılık peşinde koştuğunu, bu anlarda gayrimenkulcülerin yardımına mimarlık şirketlerinin yetiştiğini yazdı..

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ahmet Bağdat tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım' da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede Haberi

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Ahmet Bağdat tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da  Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


ABT Konsept Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatla ilgili müteahhitlik faaliyetinde bulunmak. 2- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,  tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları,...