30 / 04 / 2024

Abu Dabi Bernabeu stadı

Abu Dabi Bernabeu stadı

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yosef (Ayal Y.) Abu Saada tarafından kuruldu. 

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Abuşoğlu ve Zohreh Najafı ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Otoman Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Büşra Nuriye Baybir ve Hasan Abu Baysal ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Çabuğ tarafından kuruldu.

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Ankalar İnşaat Elektrik Mobilya Medikal Temizlik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Abu Dabi Bernabeu stadı Haberi

Abu Dabi Bernabeu stadı

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor...


Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.


Birleşik Arap Emirlikleri merkezli şirketin, stadın yenilenmesi için Real yönetimine, yılda 20 milyon Euro kaynak aktarması bekleniyor.



REAL MADRID 14 MİLYON EURO ÖDEYİP LUCAS SILVA'YI ALDI

Yakın gelecekte Abu Dabi Bernabeu adıyla anılacak ikonik stadın yenilenmesi için, 500 milyon Euro harcanması planlanıyor.


Santiago Bernabeu Stadı'nın adının ne zaman değişeceğiyle ilgili, Real yönetiminden henüz resmi bir açıklama...