01 / 05 / 2024

Abu Issa hedefleri

Abu Issa hedefleri

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özdencik bugünkü yazısında Katarlı perakende devi Abu Issa'dan bahsetti. İşte o yazı...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

Abu Issa hedef büyüttü!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özdencik bugünkü yazısında Katarlı perakende devi Abu Issa'dan bahsetti. İşte o yazı...

Abu Issa hedefleri Haberi

Abu Issa hedefleri

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirten Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, “Türkiye şu anda bir fırtınayı yaşıyor ancak biz buraya güveniyoruz çünkü temeli sağlam”


Perakendenin Ortadoğu ve dünyadaki en büyük oyuncularından Abu Issa Holding Türkiye'ye yatırım yapmaya geldi. Moda, güzellik, yeme-içme, mağazacılık, lüks perakende gibi alanlarda da yatırımları bulunun şirket, Türkiye'ye gelirken beraberinde moda dünyasının dev markaları Aigner, Mosafer ve Cole Haan'ı getirdi.


Dünyaca ünlü moda markaları için Türkiye'ye 2 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırım yapacak olan şirket, mağazacılık tarafında kapsamlı bir operasyon yürütmeyi planlıyor. Abu Issa Holding kurucusu ve CEO'su Ashraf Abu Issa ile Ataköy Kuzu Grup'a ait Sea Pearl tanıtım ofisinde...