12 / 05 / 2024

abuzer dalkıran iş kazası

abuzer dalkıran iş kazası

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran ve Ömer Coşkun, 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü.

Hindistanlı iş adamı gökdelenin tepesine malikane yaptı ama oturamadı!

Hindistan'da 33 katlı lüks bir gökdelenin üzerine 20 milyon dolarlık bir malikane yaptıran iş adamı Vijay Mallya asla bu evde oturamayabilir. Peki neden? 

Aman dikkat cezası 6 bin 707 TL! Tüm emeklileri ilgilendiriyor!

Meslek kodunu yanlış giren, eksik prim yatıran işveren ceza ve tazminat ödeme cezası alıyor. Bu kapsamda emekli aylığını artırma yolu hizmet tespit davasından da geçiyor. Böylece 5 yıl geriye dönük aylık farkı da alınabiliyor.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

2 ayda 350 bin lira para kazandıran iş! Öğrenenler hücum ediyor

Asgari ücretli vatandaşlar artık ek geçim yolları arıyor. İşte sizin için bir fikir daha. 2 ayda 350 bin TL kazandıran bu işi duyanlar hemen araştırmaya başlıyor.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Bu şekilde işçi çalıştıran işverenler yandı! Ödeyecekleri cezayı duymak bile istemezler!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yanında çalıştırdığı kişileri resmi olarak beyan etmeyen, sigorta primlerini ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen, işçinin hayatını tehlikeye atan iş yerlerini sıkı bir takibe aldı!

Lise mezunu 17 bin TL maaşla iş hayatına başlıyor! İşte rekor kıran iş ilanına dair detaylar!

Lise mezunu olup, 17 bin TL ile iş hayatına başlayabilirsiniz. İşte merak edilen haberin detayları!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbs Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Dalkıran ve Sema Dalkıran ortaklığında kuruldu.

Malatya'da çöken binanın tadilatını yapan kişi hakkında hapis istemi!

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca 9 Kasım tarihinde çöken 2 katlı binada tadilat yaptıran işletmeci Hikmet D. hakkında sürdürülen soruşturma bitirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Savcılıkça hazırlanan iddianame, Malatya Asliye Ceza Mahkemesince onaylandı. 

Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar! İnce işçiliğe geçildi!

Hizmete açılması dört gözle beklenen Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar yaşandı. Camiinin dev avizesi ve kapı kasası takılırken, ince işçiliğe geçildi.

Yabancılara sahte evraklarla ikamet izni aldıran 3 kişi yakalandı!

Yolava'da yaşamak isteyen yabancılara sahte evraklar düzenleyerek ikamet izni aldıran Irak uyruklu 3 kişi yakalandı.

abuzer dalkıran iş kazası Haberi

abuzer dalkıran iş kazası

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran (23) ve Ömer Coşkun (28), 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü. 


Numune Hastanesine kaldırılan Dalkıran ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan evli ve bir çocuk babası Coşkun, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


İşçilerin cenazeleri, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.


Olayı duyarak hastaneye gelen Dalkıran ve Coşkun'un aileleri ile iş arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı.


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


SİVAS’ta inşaat halindeki binanın 5’inci katında çalışan Ömer Coşkun (28) ve Abuzer Dalkıran (23) adlı işçiler, dış cephe asansörünün binadan kopması sonucu yere düşerek yaşamını yitirdi.


Olay, öğle saatlerinde Eğriköprü Mahallesi’nde meydana geldi. Dış cephe yalıtımı işçileri Ömer Coşkun ile Abuzer...