30 / 04 / 2024

Abuzer Orak

Abuzer Orak

İnşaatın bitirilmesi ile birlikte bölge 800 hektar tarım arazisi suya kavuşacak, çiftçiler damlama ve yağmurlama sulama sistemleri ile arazilerini sulayabilecek.

Bina kimlik sistemi sayesinde daha güvenli konutlar yapılacak!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, Enerji Kimlik Belgesinin ardından Deprem Kimlik Belgesi uygulamasının da hayata geçirilmesi ile daha güvenli bir yaşam alanlarının sunulacağını açıkladı.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ddy Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abuzer Yılmaz ve Erman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorak İnşaat Maden Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çorak tarafından kuruldu.

Deprem yönetmeliğine ''Deprem kimlik belgesi'' eklenmeli!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, deprem felaketlerinin açtığı yaraları en aza indirgemek için son deprem yönetmeliğine “Deprem Kimlik Belgesi”nin eklenmesi gerektiğini söyledi.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abuzer A.H.M. tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hannist Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahirhan Orak tarafından kuruldu.

Abuzer Orak Haberi

Abuzer Orak

Gölet’in bölge ekonomisi için oldukça önemli olduğunu ifade eden, TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Yeşiltepe köyünde gölet yapılması için her türlü hazırlığın yapıldığını ve bu ayın 25’inde inşaat ihalesinin yapılacağını söyledi. Projenin hayata geçmesi için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere DSİ bölge Müdürü Mevlüt Aydın ve DSİ Adıyaman şube Müdürü Hakan Kaya ile DSİ’nin her kademesinde görev alanlara teşekkür ettiğini söyledi.


Yeşiltepe Köyü Muhtarı Abuzer Orak ise projenin hayata geçmesi için emek veren herkese teşekkür ettiklerini belirterek, Yeşiltepe köyü sınırlarında yapılan bu göletin, Yağızatlı ve İnciri köylerinin de tarım arazilerini sulayacağını belirtti.


Adıyaman...