29 / 04 / 2024

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.



Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Mahir Orak yaptığı son dakika açıklamasında geçtiğimiz günlerde devlet yetkilileri tarafından duyurulan 'Yeni Evim' projesi kapsamında, geliri kısıtlı olan vatandaşlarımız için tasarruf finansmanının tercih edilebilecek en doğru finansman yöntemi olacağını söyledi.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Yaptığı açıklamada halkın krediye ulaşımının giderek zorlaştığını dile getiren Birevim’in Genel Müdürü Orak, kendilerinin bu yola herkesi konut sahibi yapmak, bu işi vatandaşlar için kolaylaştırmak için çıktıklarını söyledi. Mahir Orak açıklamasında sosyal faydayı temel alan Tasarruf Finansmanının, halk için en rasyonel çözüm olduğu bilinen bir gerçek olduğunu dile getirerek, "Biz, yeni konut satın almak isteyen herkesin yanındayız." dedi.

Yaptığı açıklamada sorumluk verilmesi durumunda sundukları avantajlı finansman modeliyle Yeni Evim Projesi kapsamında ön saflarda görev almaya hazır olduklarını söyleyen Birevim’in Genel Müdürü Orak, böyle kıymetli bir projede vatandaşların yanında olmak, onlara finansal rehberlik yapmak ve finansal ihtiyaçları için en kolay, en ulaşılabilir çözümleri üretmenin kendileri için görev olduğunu kaydetti.


Geri Dön