26 / 05 / 2024

Academic Life kiralık

Academic Life kiralık

Seydanlar İnşaat, Umuttepe’de yaptığı prestij projesi Academic Life’den daire alan müşterilerinin evini ücretsiz döşüyor.

Academic Life 2. Etap satış ofisi!

Academic Life 2. Etap projesi Seydanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Academic Life 2. Etap projesi İzmit Kabaoğlu Köyü Mevkii'de yer alıyor...

Kocaeli Academic Life 2. Etap satılık ev fiyatları!

Academic Life 2. Etap projesinin ilk etabından toplam 72 daireye yer verildi. Seydanlar İnşaat imzası taşıyan projede konut fiyatları 169 bin TL'den başlıyor...

Academic Life 2.Etap Kocaeli ev fiyatları!

Seydanar İnşaat tarafından Kocaeli İzmit'e bağlı Kabaoğlu Köyü Mevkii'de hayata geçirilen Academic Life 2. Etap projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor...

Academic Life 2.etap Kocaeli teslim tarihi!

Academic Life 2.etap Kocaeli projesinde 20 Nisan'a kadar 2+1 daireler 149 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. Projede aylık kira getirisi teslimle birlikte 1000 lira...

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Academic Life’den 20 bin liralık hediye çeki!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe’de yaptığı prestij projesi Academic Life’den daire alan müşterilerinin evini ücretsiz döşüyor.

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

İzmit Academic Life Evleri'nde yaşam başladı!

Seydanlar İnşaat tarafından İzmit Kabaoğlu Köyü Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu Karaçay Sokak üzerinde inşa edilen Academic Life Evleri projesinde yaşam başladı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor..

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Academic Life kiralık Haberi

Academic Life kiralık

Körfez Center AVM ile işbirliği yapan firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor inşaat sektöründe köklü bir deneyime sahip Seydanlar İnşaat ve Körfez AVM’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Vergili, Umuttepe’de 15 bin metrekare inşaat alanına sahip yeni prestij projesi Academic Life hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin konut satışında düşüş yaşamasına rağmen şirketine ait bu projede satışlardan oldukça memnun olduklarını söyleyen Vergili, bunun nedenini projenin lokasyon olarak güney cepheye hakim ve muhteşem bir doğa içerisinde bulunmasına bağlıyor.


KALİTE ÖN PLANDA

Firma olarak kaliteden asla ödün vermediklerini, tüm malzemelerde ultra lüks tercihler yaptıklarını anlatan Vergili, ıslak zeminlerde ütra, ahşap grubunda lake kapılar, Alman marka laminantlar, mutfak dolaplarında arsinal akrilik, PVC’lerde Woswagen ve Winso ısıcam, dış cephe yalıtımında 5 santimetrelik...