15 / 05 / 2024

Acarblu residence Hande Yener

Acarblu residence Hande Yener

Yaşadıkları polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener ve Demet Akalın komşu oldu. Yener ezeli rakibi Akalın’ın oturduğu Beykoz’daki siteden 700 bin dolara ev aldı.

AcarBlu Residence Beykoz fiyatları!

AcarBlu Residence Beykoz fiyatları 450 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. 240 rezidans daireden oluşan AcarBlu Residence projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor...

İrem Derici ve eşi Beykoz Acarblu Residence'tan ev aldı!

Popçu İrem Derici ile radyocu eşi Rıza Esendemir, Beykoz'da Erdal Acar'ın sahibi olduğu yapımı devam eden Acarblu Residence'dan ev aldı. 700 bin dolar ödeyecekler.

Hande Yener'in yeni evinde 500 bin dolarlık değişim!

Cihangir'deki evinde yaşanan hırsızlık sonrası Beykoz'da inşa edilen Acarblu Residence'a taşınma kararı alan Hande Yener, evinin dekorasyonunu baştan aşağı değiştiriyor. Maliyet 500 bin doları buldu

Hande Yener Acarblu Residance'dan ev aldı!

CİHANGİR'de kirada oturan Hande Yener, Acarblu Residance'dan ev almak için iş adamı Erdal Acarla ön sözleşme yaptı. Alacağı Boğaz manzaralı daireyi canlı yayın olarak paylaştı.

Beykoz AcarBlu Residence nerede?

Beykoz AcarBlu Residence projesinde toplam 240 adet daire bulunuyor. 30 kat şeklinde yükselen proje Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçiriliyor. Peki Beykoz AcarBlu Residence nerede?

AcarBlu Residence satış ofisi!

AcarBlu Residence satış ofisi telefon numarası 0 216 485 14 14 olarak belirlendi. 10 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan projede daireler 2 blok şeklinde yükseliyor.

Hande Yener Ankara'dan ev almak istiyor!

Konser için geldiği Ankara'da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara'ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir eve sahip olmayı arzuladığını söyledi.

Hande Yener ONS İncek Residence projesini ziyaret etti!

Konser için geldiği Ankara’da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara’ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi...

Tunel Residence Haliç manzaralı!

Ağırlıklı olarak yerli ve yabancı iş insanlarına yönelik hizmet veren beş yıldızlı Tunel Residence açıldı

Canan Residence'ta 289 bin TL'ye!

Ataşehir'de inşa edilen Canan Residence'ta konut fiyatları 289 bin TL'den başlıyor, 894 bin TL'ye yükseliyor

Bodrum The Port Residence'ta 96 bin Euro'ya! Son 4 konut!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen The Port Residence'ta fiyatlar 96 bin Euro'dan başlıyor...

Antalya Orange Residence'ta full eşyalı 49 bin Euro'ya!

Antalya'da inşa edilen Orange Residence'ta full eşyalı konutlar 49 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Hande Yener'in Çekmeköy'deki evine haciz geldi

Hande Yener evine icra memurları gelince 7 bin euro'yu ödedi

Acarblu residence Hande Yener Haberi

Acarblu residence Hande Yener

Ne­re­dey­se gün aşı­rı bir­bir­le­ri­ne laf ata­rak ağız da­la­şı­na gi­ren Han­de Ye­ner ile De­met Aka­lın ay­nı si­te­nin sa­ki­ni ol­du. Ye­ner, Aka­lı­n’­ın otur­du­ğu Acar­ken­t’­ten re­zi­dans dai­re ala­rak eze­li ra­ki­bi­ne kom­şu ol­du. 2016’da da­ire­si­ne ta­şı­na­cak olan ün­lü şar­kı­cı, ye­ni evi için 700 bin do­lar öde­di.  


YENİ EVİM UĞUR GETİRECEK


Ci­han­gi­r’­den Bey­ko­z’­a ge­çe­cek olan Ye­ner, “Halk ara­sın­da ‘Ev al­ma kom­şu al’ di­ye bir de­yi­mi­miz var. Be­nim kom­şu­la­rım da bir­bi­rin­den de­ğer­li ai­le­ler ol­du. Ye­ni evi­min ba­na uğur ge­ti­re­ce­ği­ne ina­nı­yo­ru­m” de­di.


DEMET’İ EĞLENDİRECEK!


Önü­müz­de­ki gün­ler­de ta­şı­na­ca­ğı si­te­nin ‘ya­za mer­ha­ba­’ par­ti­sin­de sah­ne ala­cak olan Ye­ner, bu sa­ye­de Ben­gü­’den Mu­rat Bo­z’­a, Ke­nan Do­ğu­lu­’dan Mu­rat Dal­kı­lı­ç’­a ka­dar birçok ün­lü kom­şu­suy­la da ta­nış­mış ola­cak. An­cak şim­di­den en çok me­rak edi­len ko­nu, De­met Aka­lı­n’­ın Ye­ne­r’­i din­le­me­ye ge­lip gel­me­ye­ce­ği...