17 / 05 / 2024

Acarkent Sitesi kiralık

Acarkent Sitesi kiralık

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından 18 Mart 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 8.4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde icradan 4.5 milyon TL'ye satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz'da yer alan Acarkent Sitesi'ndeki dubleks villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kiralık konut fiyatları yüzde 10 azaldı!

2016 Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında yüzde 2’lik bir büyüme kaydedilirken, yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com’un verilerine göre kiralık konut aramalarında düşüş gözleniyor.

Fenerbahçe'nin yetkilileri yeni transferler için kiralık ev arıyor!

Fenerbahçe'de yetkililer yeni yapılan transferleri için kiralık ev arayışına girdi. Yeni transferlere büyük olasılıkla Acarkent'te ev kiralanacak ve böylece takım arkadaşlarıyla yakın olmaları sağlanacak.

Acarkent Sitesi'nde icradan 4.2 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde bulunan Acarkent Sitesi'ndeki villa Beykoz İcra Dairesi tarafından 11 Kasım 2015 günü saat 15:00 ile 15:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Petkim Park'ta kiralık talebi çok fazla!

Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve daire sahiplerine teslim edilen Körfez Yarımca Petkim Park Evleri'nde yaşam başladı. Havuzu da açılan Petkim Park Sitesi'nde kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Acarkent Sitesi'nde icradan 2.5 milyon TL'ye villa!

İstanbul Beykoz Acarkent Sitesi'nde bulunan dubleks villa, Beykoz İcra Dairesi tarafından 21 Temmuz'da 14:00 ile 14:05 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Acarkent Sitesi'nde 6 milyon TL'ye satılık villa!

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından 18 Mart 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Acarkent Sitesi'nde icradan 3.5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Beykoz İlçesi'nde Acarkent Sitesi'nde yer alan villa Beykoz icra Dairesi tarafından 3 milyon 500 bin TL bedelle satılıyor. Villanın ihalesi 12 Ocak 2015 günü yapılacak.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Acarkent Sitesi kiralık Haberi

Acarkent Sitesi kiralık

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından  6 milyon TL bedelle satılıyor. Villanın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan villa bodrum katı+zemin katı+1 normal kat ve çatı katı arası kattan ibaret olup toplam kullanım alanı 600.00 metrekare olarak belirlenmiştir. 


Villanın giriş bahçe ile irtibatlı olan bodrum katında; salon, açık mutfak, kiler, sinema salonu, hamam yer almaktadır. Servis mekanları olarak, çamaşırhane, ütü odası ve depo yer almaktadır. 


İlahe İlanı


T.C Beykoz İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: İstanbul İli, Beykoz İlçesi 6  Parsel Nolu, Çavuşbaşı Köyü A-40 nolu tripelks villa Beykoz Acarkent Sitesi içerisinde yer alıyor. Taşınmaz içerisinde müstakil yüzme havuzu yer alıyor. 


Kıymeti: 6.000.000.00 TL

1. Satış Günü: 18/03/2015 günü 15:00 15:10

2. Satış Günü:...