07 / 07 / 2024

Accor hotels kalite ödülü

Accor hotels kalite ödülü

Dünya turizm otoritelerinden Accor otellerin hizmet kalitesine bir onay daha geldi.Tripadvisor Sitesi'nin, Mükemmel Sertifikası ödülü Accor Grubu'nun, otellerine verildi. Novotel İstanbul, İbis Adana da Holiday check 2013" Kalite Ödülü aldı...

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

İbis Tuzla Hotel kapılarını açtı!

Accor Hotels imzası taşıyan Tuzla'da hayata geçirilen İbis Tuzla kapılarını açtı. Otelde 200 odası ve 5 toplantı salonu mevcut.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

Yener Güreş: Çelik sektörü kalite ve kapasite talebini karşılamalı!

Türkiye'nin AMECAB Bölgesi'nde yapısal çelik tedarikçisi ve çelik yapı imalatçısı konumuna geldiğini belirten TUCSA Yönetim Kurulu Başkanı H. Yener Güreş, sektörün kalite ve kapasite olarak talebi karşılamak zorunda olduğunu kaydetti.

Accor, Karaköy'de 5 yıldızlı Novotel'i açacak!

Accor Türkiye Genel Müdürü Kadaıfçioğlu "Karaköy'de 2016 yılında açacağımız Novotel 5 yıldız ayarında olacak. Yeni nesil Novotel burada yaratılacak. Lüks markamız Sofitel için de İstanbul'da yer arayışındayız." dedi.

Rixos Hotels zincirinin son halkası Eskişehir oldu!

Türkiye'deki yatırımlarında hız kesmeyen Rixos Hotels, yurtdışında da büyümeye odaklandı. Şirket; Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu' da yeni yatırım fırsatları için çalışmalarına devam ediyor...

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul, şehrin kalbi Şişli’ de, dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels International’ ın en üst segmenti olan Clarion markası ile Türkiye’ ye geliyor.

Accor, Hilton ve Wyndham otelleri 3.havalimanının bulunduğu bölgeye yatırım yapacak!

İstanbul Birol Keleş Dünyanın önde gelen çevresini markaja otel zincirleri, İstanbul'da yapılacak ve Avrupa'nın en büyüğü olacak 3. havalimanı için Accor, Hilton ve Wyndham, bölgede yatırım yapmak için şimdiden kolları sıvadı.

Yaşamda Kalite Proje-Fikir Yarışması İzmir'de düzenlendi!

Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışmasında ilköğretim ve lise öğrencilerinin birbirinden iddialı projeleri yer aldı.

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası aldı!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

Waldorf Astoria Hotels, Amsterdam’da açıldı!

Waldorf Astoria Hotels, Waldorf Astoria Amsterdam’ın açılışını duyurdu. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki, Amsterdam’ın Herengracht bölgesinde, kanal kıyısında yer alan lüks tesis, 17. ve 18. yüzyıllarda inşa edilen altı tarihi binadan oluşuyor.

Accor hotels kalite ödülü Haberi

Accor hotels kalite ödülü

DÜNYA ölçeğinde seyahat edenlerin tavsiyeleri ve yorumlarına yer veren Avrupa'nın seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com vvebsitesi, yüksek müşteri memnuniyeti nedeniyle "Novotel istanbul, ibis Adana ve Mercure İstanbul Altunizade otellerini "Holidaycheck 2013" Kalite Ödülü'ne layık gördü. Accor Grubunun, Türkiye deki 13 Oteli geçtiğimiz günlerde dünya turizm pazarının yine saygın sitelerinden,"Tripadvisor Sitesi"nin, "2013 Mükemmel Sertifikası" ile ödüllendirilmişti. 


Vatan...