01 / 05 / 2024

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul, şehrin kalbi Şişli’ de, dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels International’ ın en üst segmenti olan Clarion markası ile Türkiye’ ye geliyor.



Choice Hotels International’ in en iyi markası Clarion Hotels & Suites, zerafet ve minimalizmin buluştuğu şık odalarında ve suitlerinde sunduğu ayrıcalıklarla, elit konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. 


Choice Hotels Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Türkiye’ deki ilk Choice markasını, özel konumu, modern duruşu ve dünyanın en önemli metropollerinden biri olması nedeni ile İstanbul’ da  açıyor olmaktan ötürü çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtti. 


Uluslararası Choice Otelleri konaklayanlarına sunduğu exclusive hizmete ek olarak, dünya genelinde 20 milyon üyesi ile turizm sektöründe en hızlı büyüyen program olan “Choice Privileges Rewards” ı hayata geçirerek konuklarını puan toplama sistemi ile ödüllendiriyor. 


CLARION HOTELS & SUITES İSTANBUL ŞİŞLİ


Ayrıcalıklı konfor, gelişmiş sosyal olanaklar, iş merkezlerinin kalbinde elit bir konaklama…


Clarion Hotels & Suites İstanbul Şişli, 135 modern otel odası ve uzun dönem  konaklanabilecek 45 geniş suiti ile Şişli’ de elit bir konfor vaadediyor. Yüksek standartlardaki suitleri içerisinde yer alan yatak odası, oturma odası, mutfak, banyo ve balkonu ile konuklarına ev hissiyatını yaşatarak konforlu ve lüks bir konaklama imkanı sunuyor. Clarion Hotel, iş dünyasına ve sanatsal faaliyetlere kolay ulaşım sunan özel konumu ile konaklayanlarının vazgeçilmezi haline gelecek.


Clarion Hotels & Suites İstanbul Şişli’ de konuklara özel ayrıcalıklar bunlarla da sınırlı kalmıyor…


Clarion Hotels ve Suites İstanbul Şişli, tüm dünyada edindiği tecrübelerle, toplamda 200 kişi kapasiteli lobby lounge’ u ve restoranında, değişik lezzetleri ve eşsiz sunumları ile konuklarına unutulmayacak keyifli anlar yaşatacak. Otel, İstanbul’ un keyfini çıkarmak isteyen misafirlerinin yanısıra 200 kişi kapasiteli, birbirine bağlanabilen 3 farklı toplantı salonu ile toplantı turizmine de hizmet vermeyi hedefliyor. Clarion Hotels & Suites İstanbul Şişli, hizmet çeşitliliğini,  24 saat oda servisi, saunalı spa bölümü, masaj odası, kuaförü, modern spor salonu ve 150 araba kapasiteli kapalı otoparkı ile zenginleştiriyor.



Geri Dön