06 / 05 / 2024

ACENDIS türkiyedeki otelleri

ACENDIS türkiyedeki otelleri

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Fırsatçılar Türkiye'deki otelleri 'ölü fiyatına' almak istiyor!

Dünya Turizm Örgütü’ne göre turizm hareketi 2022 yılında tekrar normale dönecek TÜROB Başkanı Müberra Eresi Pandemi olmasaydı 2020’de belki dünyanın ilk 3 destinasyonu arasına oturabilecek..

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

İşte Türklerin yurt dışındaki otelleri!

Türk otelcileri yurtdışında yatırım yapmaya tüm hızıyla devam ediyor ve yatırımcılar hız kesmiyor. Türkiye dışında kendi markalarıyla dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren Türk zincirler yurtdışında 30 oteli aştı.

ACENDIS türkiyedeki otelleri Haberi

ACENDIS türkiyedeki otelleri

ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, son zamanlarda hızla büyüyen Ortadoğu ve Afrika pazarlarına dikkat çekerek “Yurtdışı pazarlarda başarılı projelere imza atan inşaat firmalarımızın, Ortadoğu ve Afrika’daki hastane projelerine yaptıkları yatırımlar, ülkemize ciddi katma değer sağlamaktadır. ACENDIS olarak, bu pazarlarda faaliyet gösteren inşaat firmalarımızın, hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer almak ve deneyimlerimiz ile sahip olduğumuz know-how’dan faydalandırmak istiyoruz” dedi.


Ertuğ “ACENDIS, Türkiye’de bütün çözümleri bünyesinde barındıran tek firma. Bir hastanenin inşaatında, mimari ve fonksiyonel ihtiyaç programının değerlendirilmesi ile tıbbi ekipmanlara göre özellik içeren alanların yapısal özelliklerinin belirlenmesini de içeren tek elden sunduğumuz, satın alma ve servis hizmetlerini de kapsayan bütün çözümlerimiz ile benzeri olmayan bir hizmet veriyoruz.” dedi.


ACENDIS’in Ortadoğu ve Afrika’da gerçekleştirdiği projelerinden bahseden Ertuğ “Biz, uzun...