02 / 05 / 2024

Acıbadem Doğa Koleji ilkokul tesisleri icradan

Acıbadem Doğa Koleji ilkokul tesisleri icradan

İstanbul Üsküdar'da bulunan 5.889,34 metrekare yüzölçümüne sahip Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesisleri, İstanbul Anadolu 8. İcra Müdürlüğü tarafından 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de ihaleye çıkıyor.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Doğa Koleji Öğretmen Komitesi: Mücadeleye devam edeceğiz!

Patronların Ensesindeyiz Doğa Koleji Öğretmen Komitesi, hakları için mücadele eden Doğa Koleji öğretmenlerinin maaşlarının bir kısmını almasının ardından bir yazılı açıklama yayımladı...

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

Doğa Koleji resmen İTÜ’lü oldu!

Doğa Koleji, bir süredir yaşadığı mali sıkıntılarla gündeme geliyordu. Öğretmen ve personellerin maaşını alamadığı Doğa Koleji’nin resmi satışı dün gerçekleşti…

Doğa Koleji’nde devir gerçekleşti!

Mali açıdan zor durumda olan Doğa Koleji’nde satış süreci bitti. Bugün kurumun İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi...

Acıbadem Doğa Koleji ilkokul tesisleri icradan Haberi

Acıbadem Doğa Koleji ilkokul tesisleri icradan

İstanbul Üsküdar'da bulunan 5.889,34 metrekare yüzölçümüne sahip Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesisleri, İstanbul Anadolu 8. İcra Müdürlüğü tarafından 41 milyon 595 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.





1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: 



İstanbul il, Üsküdar ilçe, Altunizade Mah. 1139 Ada No. 16 Parsel Nolu 3/4 hisseli arsa vasıflı taşınmaz mahallen, Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:74 kapı sayılı ve Acıbadem caddesinden 201 kapı sayılı binanın bulunduğu ve halen üzerinde Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesislerinin bulunduğu taşınmazdır. 



Taşınmaz üzerinde Betonarme karkas tarzda işyeri olarak inşa edilmiş 6 Bodrum+zemin+2 Normal katla birlikte toplam 9 katlı yapı bulunmaktadır. Ana gayrimenkul 5.889,34 m2 miktarlı olup, 2.356,00 m2 Toplam inşaat yapılmasına müsaittir. Plan notlarına göre 5.000,00 m2 üzerinde olması nedeniyle Turizm tesisi yapılmasına müsait parsel...