29 / 04 / 2024

Acıbadem Spor Merkezi açıldı mı

Acıbadem Spor Merkezi açıldı mı

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Benesta Acıbadem 352 fiyat!

Benesta Acıbadem 352 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul'un merkezi Acıbadem'de hayata geçiriliyor. 

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Acıbadem Spor Merkezi açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

The Mandarins Acıbadem’de aidat yok!

Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak.

Yeni Acıbadem ön satışta!

Acıbadem’in en özel mevkilerinden birinde bulunan Yeni Acıbadem satışa sunuldu. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, Acıbadem’de ulaşım ağlarının merkezi kesişme noktasında bulunuyor. Müstakil ev yaşamı konforunu sunan proje ön satışta.

The Mandarins Acıbadem'de yaşama değer katan artılar!

The Mandarins Acıbadem, odadan odaya ses geçirmeyen ekstra ses yalıtımlı duvarlardan merkezi süpürge sistemine, duvara entegre USB girişlerinden su arıtma sistemine kadar küçük detaylarla yaşama artı değerler katıyor.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi açıldı!

Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete girdi.

Acıbadem, Bodrum'da onkoloji merkezi açtı!

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

Acıbadem Spor Merkezi açıldı mı Haberi

Acıbadem Spor Merkezi açıldı mı

Kadıköylülerin spor tesisi ihtiyacına çözüm üretmek için yeni yatırımlar yapan Kadıköy Belediyesi, geçtiğimiz yıl Acıbadem Mahallesinde yapımına başladığı yüzme havuzu ve spor merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Kadıköy Belediyesi’nin ilk yüzme havuzu ve spor merkezi olan tesis açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Gürsel Erol, Sezgin Tanrıkulu, Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyeleri Kadir Gökmen Öğüt, Berhan Şimşek, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selamı Öztürk de katıldı.

Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Acıbadem Mahallesi Muhittin Üstündağ Caddesinde inşa edildi. Engelli erişimine uygun ve son teknolojiler kullanılarak hayata geçirilen merkez 2 bin 285 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Toplam dört kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, kafeterya, soyunma odaları...