05 / 05 / 2024

acıbadem üniversitesi eğitim hastanesi ne zaman açılacak

acıbadem üniversitesi eğitim hastanesi ne zaman açılacak

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

ATO tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı!

ATO ve Başkent Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen "Emlak Danışmanlığı Sertifikalı Eğitim Programı" tamamlandı. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

İstanbul Üniversitesi'nin taşınan fakültelerinde eğitim başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, İstanbul'daki depremden etkilendiği için taşınan fakültelerde eğitim öğretimin başladığını belirtti.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

acıbadem üniversitesi eğitim hastanesi ne zaman açılacak Haberi

acıbadem üniversitesi eğitim hastanesi ne zaman açılacak


Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon $ yatırımla, Acıbadem hastaneleri için doktor ve sağlık personeli yetiştirecek bir kampus açtı.


ACIBADEM Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusunu ekledi. Yeni kampusun için yapılan tüm yatırımı kendisinin üstlendiğini ve hiçbir kâr beklentisi olmadığını ifade eden Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi.   


MEZUNLARA İŞ İMKANI DA VAR 


Geçen yıl sağlık bilimleri fakültesinden ilk mezunlarını verdiklerine değinen Aydınlar, "Mezunlarımızın yüzde 62'si Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde tam zamanlı olarak çalışmakta" dedi. Aydınlar, mezun olacaklara hastanelerinde staj ve kısmı çalışma imkanı sunacaklarını söylerken, kampusun içine iki yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırımla bir de eğitim hastanesi açacağını açıkladı. Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet...