05 / 05 / 2024

acil arama servisi vodafone

acil arama servisi vodafone

Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından kullanılmaya başlandı...

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

IMF düşük gelirli 28 ülkeye borç yardımını uzattı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), düşük gelirli 28 ülkeye acil borç servisi yardımını 6 ay daha uzattı.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Giresun sondaj arama çalışmalarının ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

Eti Gümüş Şirketi, Giresun İli, Şebinkarahisar İlçesi, Arslanşah Köyü'nde sondaj arama çalışmaları gerçekleştirmek istiyor. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Hüseyin Aslan'dan kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm konusunda acil aksiyon çağrısı yaptı, “İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı ile kentimiz için yeni bir dönem başlayacak.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Aslan Yılmaz: Manisa’nın acil imara ihtiyacı var!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.

İstanbul'da 480 acil toplanma alanının 270'i imara mı açıldı?

17 Ağustos depreminden sonra belirlenen 480 acil toplanma alanının 270'i imara açıldı. Olası bir afet ya da deprem durumunda İstanbul'da yaşayanların yüzde 84'ünün barınacak yerinin olmadığı ortaya çıktı.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Konya Zengibar'da acil restorasyona ihtiyaç var!

Konya'da Helenistik dönemde kurulan, hala ayakta olan surları, tiyatrosu, zafer takı, kaya mezarları ve su kemerleriyle Roma dönemi taş işçiliğinin en önemli örneklerinden Zengibar Kalesi'nde acil restorasyon yapılması gerektiği bildirildi.

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilmesi planlanıyor.

acil arama servisi vodafone Haberi

acil arama servisi vodafone


Vodafone Türkiye bünyesinde bulunan OKSİJEN’in ürettiği yenilikçi teknolojiler, Avrupa’da kullanılmaya devam ediyor. Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından ve OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu Telekom Austria Group tarafından da kullanılmaya başlandı.


18 Eylül 2013 – Vodafone Türkiye’nin Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN, Avrupa’ya teknoloji ihraç etmeyi sürdürüyor. OKSİJEN’deki Türk mühendisler tarafından üretilen yeni teknolojiler şimdi de Hollanda ve Avusturya’da faaliyet gösteren operatörler tarafından  kullanılmaya başlandı.


Vodafone Hollanda, OKSİJEN’in Vodafone Grubu için ürettiği OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu’nu, Acil Arama Servisi amacıyla kullanmaya başladı. Böylece Vodafone Hollanda aboneleri Acil Arama Servisi’ni kullandıkları anda, lokasyon bilgilerinin OKSİJEN platformları üzerinden otomatik olarak belirlenmesi ve ilgili merkeze iletilmesi...