29 / 04 / 2024

açılıyor mu

açılıyor mu

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Silivri sahili yıkılıyor mu?

Silivri sahilindeki tatil siteleri taşınacak mı? Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda son durum ne? Silivri sahili yıkılıyor mu? Silivri yazlıkçıları neden tedirgin? İşte Silivri Belediyesi'nden son durum açıklaması...

Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor?

Unkapanı Metro Köprüsü açılış tarihi belli oldu mu? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete girecek? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete açılıyor? İşte cevaplar...

İztuzu Plajı imara açılıyor!

Muğla 'nın Ortaca İlçesi'nin Dalyan Beldesi yakınlarında bulunan dünyaca ünlü İztuzu Plajı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılıyor. Plaja DEKAMER tarafından rehabilitasyon merkezi kurulacak

Konya'da Down Sendromlular için Down Kafe açılıyor!

Down Sendromlular için Konya'da Kombassan Vakıf tarafından "Down Kafe" açılıyor.

Kastamonu Havaalanı 54 yıl sonra hizmete açılıyor!

Yapımı 1959'da tamamlanan ama yeterli yolcu olmadığı için kullanılmayan Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor

açılıyor mu Haberi

açılıyor mu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kararı kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğiyle ilgili öneriye uyup bugün İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Koronavirüsle mücadelede açıklanan tedbirlere ilk günden beri büyük özen gösteren İnegöl AVM, karar sonrasında hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışmada bulundu. 

Bu durumda geniş açık alan avantajına sahip İnegöl AVM’de Sağlık Bakanlığı tarafından sunulan öneriler kapsamında taze hava veren klima uygulamaları, hijyen uygulamaları, ateş ölçerler ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemelerle beraber bütün hazırlıklar yapılacak. 

Ayrıca AVM içinde çeşitli alanlara konulacak uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen kuralları, yönetmelik gereği AVM yükümlülükleri, ziyaretçilerin görevleri ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kurallarıyla ilgili bilgilendirilecek.

Mağazalar kademeli olarak hizmete geçecek

İnegöl AVM’de hali hazırda güvenlik tedbirleri altında hizmette bulunan mağazaların...