04 / 05 / 2024

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Ali Aydınlar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hatice Seher Aydınlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 35 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Metin Yıldırım tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Tokaç tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi Haberi

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Ali Aydınlar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatice Seher Aydınlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Zeynep Aydınlar Eröğüt ile Mustafa Eröğüt Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 35 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.


Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,...