15 / 05 / 2024

Acıpayam çamlık caddesi

Acıpayam çamlık caddesi

2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Nidapark Çamlık projesi, Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın mesafede inşa edilecek. Tahincioğlu imzası taşıyan projede ön talep süreci resmen başladı.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Denizli Acıpayam 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Acıpayam’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Acıpayam’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi...

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Acıpayam çamlık caddesi Haberi

Acıpayam çamlık caddesi

Denizli’nin Acıpayam ilçesi’nde Belediye kavşak düzenleme çalışmaları başladı.Acıpayam Belediyesi tarafından ilçede yeni bir kavşak düzenlemesi daha gerçekleştiriliyor. 2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.


Acıpayam Çamlık Caddesi'nde bulunan ve Huzur Bulvarı, İlçe Stadı ve hastaneye bağlantı yolu olan bölgenin şimdiye kadar kapalı durumda olduğu belirtildi. Acıpayam Belediyesi'nin yapmış olduğu imar uygulaması sonucu söz konusu bölgede yol açıldı.

Kavşak düzenleme çalışmaları başlayan yol hizmete girdikten sonra Acıpayam Devlet Hastanesi'ne direkt olarak bağlantı sağlanabilecek.


Aydın...