22 / 05 / 2024

Acıpayam kavşak

Acıpayam kavşak

2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.

Denizli Acıpayam'a 168 konut müjdesi!

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Denizli Acıpayam'da mahalle yolları imar planına göre açılıyor!

Acıpayam Belediyesi vatandaşların rahat ve kaliteli hizmet almasını sağlamak, ilçe merkezi ve mahallelere yeni ve modern bir çehre kazandırmak için yol çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Kavşak Cami açıldı!

Her mahalleye sosyal tesis ve cami yaptıran Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden olan Kavşak Mahallesi’ne yeni bir cami yaptırdı.

Denizli Acıpayam’a yüzme havuzu müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Acıpayam kavşak Haberi

Acıpayam kavşak

Denizli’nin Acıpayam ilçesi’nde Belediye kavşak düzenleme çalışmaları başladı.Acıpayam Belediyesi tarafından ilçede yeni bir kavşak düzenlemesi daha gerçekleştiriliyor. 2009 yılından bu yana Emniyet, Sanayi ve son olarak Şair Eşref Bulvarı'nda yapılan kavşak çalışmalarının ardından Acıpayam Belediyesi ekipleri Huzur Bulvarı'nda yeni bir kavşak çalışması başlattı.


Acıpayam Çamlık Caddesi'nde bulunan ve Huzur Bulvarı, İlçe Stadı ve hastaneye bağlantı yolu olan bölgenin şimdiye kadar kapalı durumda olduğu belirtildi. Acıpayam Belediyesi'nin yapmış olduğu imar uygulaması sonucu söz konusu bölgede yol açıldı.

Kavşak düzenleme çalışmaları başlayan yol hizmete girdikten sonra Acıpayam Devlet Hastanesi'ne direkt olarak bağlantı sağlanabilecek.


Aydın...