02 / 05 / 2024

acıpayam temel atma

acıpayam temel atma

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı..

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuru detayları!

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuru tarihleri  ne zaman? TOKİ Denizli Acıpayam 2020 fiyatları ne kadar 2020?

Denizli Acıpayam'a 168 konut müjdesi!

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

TOKİ Denizli Acıpayam orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. 

acıpayam temel atma Haberi

acıpayam temel atma

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Zolan’ın Acıpayam gezisi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyareti ile başladı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dedebağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi.

Darıveren Mahallesi’ndeki 8 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katılan Başkan Zolan, daha sonra Aliveren Mahallesi’ne geçerek, yapımına başlanan 300 metreküplük içme suyu deposu hakkında bilgi aldı.Yazır Mahallesi’nde ise vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, çocukların halı saha isteğini geri çevirmedi, yoğun yağışlarda yetersiz kalan Yazır girişindeki köprünün de yıkılarak yenilenmesi talimatını verdi.


Başkan Zolan, Dodurgalar Mahallesi’nde ise Dodurgalar-Yazır yolu arasında yapılacak köprünün temelini...