02 / 05 / 2024

Acity AVM teslim

Acity AVM teslim

Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye, Başkent Ankara’daki yeni projesiyle büyümeye devam ediyor...

ACity Premium AVM 60 milyon dolarlık yatırımla büyütülüyor!

A1 Grup ve ECE Türkiye, Ankara’daki ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi’nin, büyüyen perakende pazarındaki mevcut güçlü konumunu pekiştirmek ve “premium outlet” konseptini öne çıkararak ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşımak için büyütülecek. 

Avenue İstanbul projesi 2019'da teslim!

Avenue İstanbul projesi 2019'da teslim edilecek. Gül İnşaat projesi Avenue İstanbul'da 436 daire ve AVM alanı bulunuyor...

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Toplam 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana gelen Kağıthane Tempo City Cendere projesi İstanbul Kağıthane’de Axis AVM’nin yanında inşa ediliyor. Peki Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek!

Söğüt İnşaat’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile Türkiye’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak.

Babacan Premium Esenyurt'ta ikinci etap Eylül 2018'de teslim!

Babacan Premium Esenyurt projesinde toplamda 1.400 adet daire, otel ve AVM yer alıyor. Babacan Yapı imzası taşıyan projede ilk etabın 2018 Haziran'da, ikinci etabın ise 2018 Eylül'de teslim edilmesi planlanıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Inn Levent İstanbul projesinde Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Peki Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...

Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirlendi. Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Northgate Ankara ne zaman teslim?

Esenboğa Havalimanı'na 5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Northgate Ankara projesinde AVM, otel, konut, hastane ve home officelere yer veriliyor. Peki Northgate Ankara ne zaman teslim edilecek?

Acity AVM teslim Haberi

Acity AVM teslim

ECE Türkiye, A1 Grup ile yapılan anlaşmaya göre, Ankara’daki Acity Alışveriş Merkezi’nin konsept tasarımını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi. 2013 yılı sonunda tamamlanması planlanan genişleme projesi kapsamında, Alışveriş Merkezi’nin mevcut kiralanabilir alanı 25.000 m2’den 39.000 m2’ye çıkartılırken; mağaza sayısı ve otopark kapasitesi de artırılacak. Genişleme projesi ile birlikte Acity Alışveriş Merkezi’nin toplam yatırım hacmi, 175 milyon ABD Doları’na ulaşacak. 


ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann: “Acity, ECE Türkiye tarafından yönetilecek olan on ikinci alışveriş merkezi. Ankara’da çok iyi tanınan ve başarılı olan Acity’yi yönetim portföyümüze katmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şehrin hızlı gelişen bu bölümünün büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. Biz de sektördeki deneyimimiz ile Acity’yi müşterilerimiz, kiracılarımız ve yatırımcımız A1 Grup için çok daha iyi noktalara getirmeyi hedefliyoruz”...