01 / 07 / 2024

ACK Hafriyat Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi

ACK Hafriyat Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi

ACK Hafriyat Emlak İnşaat Makine Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , 6 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Güngör Kaya tarafından kuruldu..

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hikmet Marhan ve Mehmet Cihat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı! 

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Maltepe’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Gözay  Tepekesici tarafından açıldı. 

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Yeşil ve Nebahat Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

ACK Hafriyat Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

ACK Hafriyat Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü gıda maddelerini almak, satmak, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak, devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sancaktepe Meclis Mahallesi Kongre Caddesi NO:3/9 Daire:10 adresinde faaliyete geçirildi. 6 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Güngör Kaya tarafından...